Ce ţi se citeşte sub ochi?

Ultima actualizare:

Cearcănele şi cerculeţele de sub ochi spun multe despre starea noastră de sănătate. Iată care sunt principalele cauze ale apariţiei pungilor de sub ochi:

Moştenire genetică. S-a descoperit că mulţi moştenesc de la părinţi pungile de sub ochi. Oricât de mult ai dormi, ori cât de mult ai încerca tratamente naturale, nu ai cum să scapi de ele. Din fericire, nu toţi le moştenesc.

Îmbătrânire naturală. Odată cu trecerea timpului, zonele cu grăsime se reduc, elasticitatea pielii are de suferit şi  se sparg mai multe vase de sânge. Evident irigarea pielii are de suferit şi ridurile apar.Alergii. Ai reacţii alergice produse de sinusurile inflamate sau ai alergie la polen? Ţi se umflă automat şi pungile de sub ochi. Cauza este simplă: un blocaj nazal ce duce la instalarea unor pete negre sub ochi.Mâncare. Mănâncă suficient de multe legume crude şi fructe. În felul acesta obţii suficient de multe minerale şi vitamine pentru a-ţi menţine epiderma sănătoasă.Somnul de frumuseţe. Nu ai dormit suficient de bine astă noapte? Fii sigură că a doua zi la serviciu toată lumea îţi va remarca cearcănele. Pot apărea inclusiv cercuri ridate sub ochi, după 30-35 de ani.Bronzat. Expunerea prelungită la soare îmbătrâneşte grav pielea. Iarna, când efectele bronzului dispar, cearcănele sunt primele care te anunţă că pielea ta a suferit un şoc astă-vară.Cosmetice. Multe produse cosmetice au efecte secundare asupra pielii. Ridurile de sub ochi apar de cele mai multe ori din cauza unor produse care dăunează. Consultaţi dermatologul!Fumatul, alcoolul şi excesul de sare. Fumatul, băutele regulate şi chiar excesul de sare sunt câteva cauze ale îmbătrânirii pielii. Vasele de sânge ţin prea mult timp lichidele şi de aici aspectul „buhăit” sau „căzut” al feţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apa vie izvor munte png
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern jpg
suspect crima jpg
Vacanța mare este mică FOTO Shutterstock jpeg
cine este romanul arestat pentru incendierea autobuzului din timpul violentelor din leeds 913655 webp
Ambalaje non SGR jpg
incendiu puternic bucuresti jpg
blocul florentin jpg
vincent tolman bussinesinsider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net