Cea mai s─ân─âtoas─â metod─â de a g─âti

#Best buys
o708ikqOe yITeQQXk3IpHPH1z4NYjZ3NygGVDhj1WxJpVynlf0XFOWhVfj7H9suK6lx779GCuJY WyrYRt0jgFUlc ZvGgL6n0Tn0EFPt BumXqZj4tzKAGALkDNrPfhIe  Nht

Multe buc─ât─ârii ale restaurantelor, mai ales cele ├«n care buc─âtarii sunt aten╚Ťi ╚Öi la sfaturile medicilor nutri╚Ťioni╚Öti, au ├«nceput s─â pun─â accent foarte mult ╚Öi pe m├óncare g─âtit─â s─ân─âtos. Iar cea mai s─ân─âtoas─â metod─â de a g─âti este tehnica la abur. Rezultatele sunt spectaculoase, m├óncarea g─âtit─â la abur nu doar c─â este s─ân─âtoas─â, dar e ╚Öi gustoas─â, are savoare ╚Öi o textur─â deosebit─â.

Potrivit buc─âtarilor, atunci c├ónd g─âte╚Öti la abur, datorit─â faptului c─â temperatura r─âm├óne constant─â, alimentele se prepar─â uniform ╚Öi se p─âstreaz─â mul╚Ťi nutrien╚Ťi importan╚Ťi ╚Öi vitamine. De asemenea, dac─â vorbim, de exemplu, de carne, aburul ├«ndep─ârteaz─â gr─âsimea. Mai mult, cu ajutorul aburului se pot face infuzii de condimente sau uleiuri care la final vor provoca o bucurie pentru papilele gustative.   

Un avantaj important este c─â po╚Ťi g─âti la abur o sumedenie de preparate, de la legume ╚Öi carne p├ón─â la paste sau chiar sosuri. Potrivit unor studii, aproximativ 70% din cantitate de Vitamina C din legume se pierde atunci c├ónd sunt g─âtite prin fierbere. ├Än compara╚Ťie, g─âtitul la abur p─âstreaz─â ├«n jur de 60% ├«n legume. 

C├óteva sfaturi pentru a g─âti corect la abur 

Dac─â vre╚Ťi s─â g─âti╚Ťi corect la abur trebuie s─â fi╚Ťi aten╚Ťi ╚Öi la c├óteva detalii. De exemplu, carnea congelat─â ar fi mai bine s─â o dezghe╚Ťa╚Ťi ╚Öi chiar s─â ajung─â la temperatura camerei ├«nainte s─â o pune╚Ťi la g─âtit. Practic, astfel o scoate╚Ťi, dup─â ceas, exact cum scrie la re╚Ťet─â. Tot ├«n ceea ce prive╚Öte carnea, ar fi bine s─â pune╚Ťi buc─â╚Ťi t─âiate cam la aceea╚Öi dimensiuni ╚Öi grosimi, ca s─â se fac─â toate ├«n acela╚Öi timp. 

Pentru a sc─âpa de grijile g─âtitului la abur, pute╚Ťi alege un aparat care e dotat cu cronometru ╚Öi set─âri pentru diverse felul de m├óncare.  

Morphy Richards Intellisteam este un aparat de g─âtit cu aburi care are departamente separate pentru fiecare tip de m├óncare. Mai exact, aburii nu se ├«ntrep─âtrund ╚Öi nu trebuie s─â v─â face╚Ťi griji dac─â o parte din alimente sunt mai suculente ╚Öi las─â mai mult─â zeam─â pentru c─â le g─âti╚Ťi ├«n compartimente separate. 

Aparatul de g─âtit cu aburi 

Morphy Richards Intellisteam te face s─â ui╚Ťi de stresul prepar─ârii mesei pentru c─â gestioneaz─â ├«n locul t─âu procesul de g─âtit. Include 8 moduri de g─âtit pentru diferite tipuri de alimente. 

De exemplu, func╚Ťia de p─âstrare la cald v─â men╚Ťine m├óncare la temperatura potrivit─â p├ón─â la servire. De asemenea, design-ul ╚Öi caracteristicile inteligente previn amestecul de arome ├«n timpul g─âtitului dac─â nu vrei asta, iar toate compartimentele sunt accesibil. E un aspect foarte important pentru c─â, aparatele tradi╚Ťionale de g─âtit cu abur sunt pe niveluri.    

Func╚Ťiile multiple ╚Öi cele 3 compartimente de g─âtit ├«╚Ťi vor permite s─â g─âte╚Öti proteine, carbohidra╚Ťi ╚Öi legume ├«n diferite combina╚Ťii, precum ╚Öi multe altele, inclusiv sosuri ╚Öi deserturi.

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock