Ciocolata «arde» kilogramele


    Consumaţi 3-4 bucăţele de ciocolată pe zi
Consumaţi 3-4 bucăţele de ciocolată pe zi

Ciocolata nu este doar gustoasă, ci şi sănătoasă! O demonstrează un nou studiu care arată că pe lângă proprietăţile antioxidante pe care le are, acest desert delicios ne ajută şi să dăm jos kilogramele în plus.

Iată cum reacţionează metabolismul nostru la ciocolată.

Conform studiului comunicat în România de către MediHelp Internaţional, ciocolata este un factor important în procesul de slăbire şi menţinere a unei greutăţi corecte.

În raportul intitulat "Poate ciocolata să te ajute să slăbeşti?" cercetătorii au descoperit că persoanele care mănâncă ciocolată regulat, cel puţin de două ori pe săptămână, au un indice de masă corporală mai scăzut faţă de cei care consumă ciocolată doar ocazional.

Descoperirile din acest studiu sunt în contrast puternic cu aşteptările generale. Cu toţii ştim că ciocolata este bogată în calorii care pot duce la creşterea în greutate.

Totuşi, cercetătorii au descoperit o legătură între indicele scăzut al masei corporale şi consumul regulat de cicolată, fără informaţii însă despre cantităţile ideale.

Aceste constatări se adaugă la numărul tot mai mare de dovezi care sugerează că nu contează cât de mult mănânci, ci contează ceea ce mănânci.

Ei cred că ciocolata conţine substanţe chimice care au un efect pozitiv asupra metabolismului nostru.

Consumaţi 3-4 bucăţele pe zi

"Rezultatele studiului pot fi îmbucurătoare pentru iubitorii de ciocolată, dar aceste date trebuie să fie luate în considerare cu grijă.

Specialiştii vă recomandă să consumaţi cel mult 3-4 bucăţele pe zi. Toate alimentele sunt sănătoase, dacă sunt consumate cu moderaţie şi combinate cu un stil de viaţă sănătos".

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png