Ciupercile, alimentul ideal în perioada de post. Au beneficii uimitoare: te ajută să slăbeşti şi îţi cresc imunitatea

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

În plină perioadă de post, printre cele mai consumate şi gătite alimente se regăsesc ciupercile. Trebuie să ştii că pe lângă faptul că pot fi integrate în numeroase preparate de post, ciupercile au proprietăţi benefice pentru organism. De exemplu, consumul regulat asigură un sistem imunitar ridicat, iar faptul că sunt sărace în calorii te poate ajuta să slăbeşti.

Ciupercile pot fi introduse cu succes în dieta voastră zilnică, mai ales în Postul Paştelui, cel mai lung şi aspru dintre toate cele de peste an. Iată o listă cu beneficii pe care acest aliment le are asupra organismului!

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Anna Lesko s-a izolat din cauza coronavirusului: ”Mă apucă plânsul cât de liberi şi fericiţi eram!”Adevărul despre coronavirus. Se ia sau nu de pe haine ori alimente?! Anunţul făcut de Raed Arafat



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bunica Veruta, foto Facebook jpg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
caz roxana calin colaj captura video jpg
cum aratanoul buletin electronic romani  jpg
Batrani pensionari fericiti FOTO Shutterstock jpg
Ioan Luchian Mihalea crima homosexualitate comunism articolul 200 2 jpg
Factura gaz - frig - caldura calorifere FOTO Shutterstock
gaze Sursă foto: Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net