Cum să ai un abdomen plat în 7 zile
Îţi doreşti să ai un mijlocel ca tras prin inel sau vrei să încapi, neapărat, în rochia preferată? Nu este necesar să ţii diete stricte şi să te înfometezi. În schimb, poţi consuma alimente bogate în fibre, care te vor ajuta să ai un tranzit uşor şi să scapi de burtică.
În plus, fructele şi legumele, incluse zilnic în alimentaţie, îţi pot asigura o digestie mai uşoară. Află mai multe din noul număr al revistei „Click! pentru femei“!
Prima zi
Mic dejun: cafea sau ceai fără zahăr, 30 g brânză de vaci, o felie de pâine integrală de secară
Prânz: salată de legume (ardei, roşii, castraveţi), 150 g peşte la grătar
Gustare: o banană sau un măr
Cină: salată de varză cu hamsii sau paste integrale cu ciuperci, usturoi şi sos de roşii.
A doua zi
Mic dejun: cafea sau ceai fără zahăr, o felie de pâine prăjită cu un strat subţire de unt
Prânz: un cotlet de porc la grătar cu salată, broccoli la cuptor
Gustare: smoothie de casă din 150 ml lapte de migdale, 3 frunze de mentă şi un mango
Cină: plăcintă de praz, salată de legume (ardei, roşii, castraveţi), 30 g brânză telemea.
A treia zi
Mic dejun: cafea sau ceai fără zahăr, un bol mediu de fulgi de ovăz cu lapte de migdale
Prânz: un bol mediu de orez integral sau basmati cu ciuperci
Gustare: o pară şi un strugure
Cină: o ciorbă de legume, un ou, 30 g brânză de vaci.
A patra zi
Mic dejun: cafea sau ceai fără zahăr, un bol de fulgi de ovăz cu lapte de migdale
Prânz: 150 g de sfeclă roşie coaptă cu oţet balsamic, 150 g de peşte la grătar, un bol de orez integral cu legume
Gustare: o felie mică de pâine de secară, 30 g brânză de vaci cu verdeaţă
Cină: o porţie medie de conopidă cu cartofi la cuptor.
A cincea zi
Mic dejun: cafea sau ceai fără zahăr, două clătite cu făină integrală cu puţină miere
Prânz: salată de ciuperci cu smântână şi usturoi sau un bol de salată de grâu integral cu spanac şi ouă
Gustare: un măr şi un grapefruit
Cină: salată de linte dreasă cu suc de lămâie şi cu un păstrăv la cuptor, budincă de tapioca cu lapte de cocos.
A şasea zi
Mic dejun: cafea sau ceai fără zahăr, salată de fructe proaspete sau un bol mediu de fulgi de ovăz cu lapte
Prânz: 150 g peşte gras (somon, macrou) la grătar cu orez basmati, un morcov şi jumătate de ţelină date pe răzătoare
Gustare: o felie mică de pâine integrală prăjită cu un strat subţire de unt, un măr
Cină: o ciorbă de legume sau un bol mediu de paste cu spanac.
A şaptea zi
Mic dejun: cafea sau ceai fără zahăr, o clătită din făină integrală cu miere
Prânz: salată tabouleh cu pătrunjel, tocăniţă de vită cu cartofi
Gustare: trei prune proaspete sau uscate şi rehidratate
Cină: un bol de budincă de orez integral cu scorţişoară.