Cum te ajută ștevia să slăbești la început de primăvară

simeon stalpnicul png
Ştevia se găseşte uşor, este accesibilă ca preţ şi reprezintă cea mai bună metodă de a elimina toxinele mai uşor.www.clicksanatate.ro

Este cel mai bun moment în care poți să găsești  în piețe verdețuri și legume proaspete. Profită din plin de acestea, mai ales de ștevie și vei observa efectele benefice.

Cunoscută și sub denumirea de măcriș, aceasta are proprietăți pentru sănătate pe care puțini oameni le cunosc.Unde mai pui și faptul că se găsește ușor, este accesibilă ca preț și reprezintă cea mai bună metodă de a elimina toxinele din organism.

Accelerează metabolismul

Dacă te întrebai ce beneficii poate să îți ofere această banală planta, află că prin puterile ei magice poate să accelereze metabolismul, acționând asupra arderilor grăsimilor, și asupra eliminării toxinelor acumulate peste iarnă în organism.Mai ales dacă ai ales să ții post, acum este momentul să consumi ștevie pentru a înnoi sângele cum se spune în popor și astfel vei observa cum surplusul de kilograme va dispărea treptat fără să îți afecteze sănătatea.

Reduce senzația de foame

Printre beneficiile acestei plante se mai găsește și faptul că ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge, ajutând totodată și la stabilizarea fluidității sangvine. În plus, dacă alegi să o adaugi la supe, ciorbe, smoothie-uri vei observa cum senzația de sațietate va apărea mult mai ușor și se va menține o perioadă mai mare de timp.

Este indicată chiar și persoanelor cu hipoglicemie sau care au tot timpul senzația de dulce, poți să o consumi la prânz sub formă de salată doar cu zeama de lămâie.

În cazul în care alegi să o consumi doar sub formă de supă indiferent că este supă cremă sau nu, alege și o felie de pâine pentru a avea de unde să își ia organismul porția de carbohidrați.

Află pe Clicksanatate.ro cum să ții o cură cu suc de ștevie!

Cele mai cunoscute mituri despre infertilitate

Tulburări frecvente ale somnului

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
andreea marin si cove jpg
prodan (2) jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Mircea Geoană Foto Captura video FB
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati