Dieta care te scapă de 4 kilograme în 3 zile

Ultima actualizare:

    Primele zile dintr-o dietă sunt cele mai grele, până când organismul tău se obişnuieşte cu noul stil de viaţă.www.clicksanatate.ro
Primele zile dintr-o dietă sunt cele mai grele, până când organismul tău se obişnuieşte cu noul stil de viaţă.www.clicksanatate.ro

Problema greutății corporale face parte din categoria celor mai mari pericole asupra sănătății. Orice kilogram în plus reprezintă o sarcină mai mare pentru articulațiile tale și nu numai.

Uită de dulciuri, mesele haotice, produsele de tip fast food și concentrează-te pe a-ți menține sănătatea într-un mod benefic atât trupului cât și psihicului tău.

Nu este greu să ai grijă de kilogramele tale, îți trebuie doar un pic de voință și timp pentru ate aproviziona cu alimentele corespunzătoare. Primele zile dintr-o dietă sunt cele mai grele, până când organismul tău se obișnuiește cu noul tratament.

Odată întrat în rutina ta stilul de viață sănătos va deveni floare la ureche.

Elimină alimentele interzise

Pe perioada verii ai avut la discreție tot felul de preparate atât culinare cât și cocktailuri cu care te-ai răcorit. Acum că vremea dă semne de toamnă este momentul să revii la un sti de viață ordonat și sănătos.

Înghețata pierde acum teren în fața ceaiurilor și a beneficei lămâi pe care o poți folosi atât în apă cât și la diverse preparate pentru a da gust papilelor tale gustative.

Profită de legumele toamnei și savurează salate la fiecare masă a zilei și nu uita de hidratarea zilnică. Cei doi litri de apă vor face minuni pentru tenul tău atât de mult expus la soare pe perioada concediului.

Află pe clicksanatate.ro un model de meniu pentru cele 3 zile de dietă!

Remediul care te va face să uiți de constipație

Prăjitura ideală pentru silueta ta

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net