Femeile care își rad fața au mai puține riduri VIDEO

Ultima actualizare:

    Barbieritul este o metodă simplă, rapidă și eficientă pentru a scăpa de riduriFoto: groomedbymichelleharvey.com
Barbieritul este o metodă simplă, rapidă și eficientă pentru a scăpa de riduriFoto: groomedbymichelleharvey.com

Conform experților, bărbieritul feței stimulează producția de colagen, fenomen care încetinește apariția ridurilor și ajută femeile să pară mai tinere.

Ești sătulă de creme și măști care promit că te scapă de riduri instant? Atunci ar trebui să încerci bărbieritul, o metodă de întinerire garantată, cu o bază științifică. Nu degeaba bărbații au mai puține riduri decât femeile.

De fiecare dată când un bărbat își rade părul de pe față, el își supune tenul unui proces de exfoliere. Pe lângă faptul că scapă de pielea moartă, el stimulează și producția de colagen, scrie Mirror.co.uk.

"Din punctul de vedere al reîntineririi, bărbieritul are efecte benefice. Este o formă ușoară de microdermabraziune (n.r. peeling), așa că încurajează secreția de colagen, ceea ce reduce ridurile. Acolo unde pielea este traumatizată, colagenul este produs pentru a ajuta refacerea celulară", a afirmat medicul Michael Prager, de la o clinică de înfrumusețare din Londra.

Părul nu crește mai gros

Multe femei evită să-și epileze picioarele cu lama din cauza faptului că li se spune că părul care va crește va fi mai gros și mai des, așa că optează pentru variante mai dureroase și mai scumpe, cum ar fi epilatul cu ceară sau cu aparatul electric. Însă specialiștii spun că este o teorie falsă, deoarece bărbieritul nu influențează rădăcina firului de păr.

"Nu este deloc adevărat că dacă te razi cu lama poți influența creșterea părului. Dacă tai părul deasupra rădăcinii nu ai cum să afectezi foliculul, care este produce firul de păr și care este situat sub piele", a mai spus Michael Prager.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net