Ia-ţi vitamina C din citrice

simeon stalpnicul png

Lămâia, portocala, grepfrutul, mandarina, clementina, toate sunt bogate în vitamina C, întăresc sistemul imunitar, detoxifică organismul şi accelerează metabolismul.

Citeşte revista „Click! pentru femei“ pentru a afla mai multe motive pentru care să mănânci mai des citrice în sezonul rece!

Lămâia

Sucul unei lămâi acoperă o treime din necesarul zilnic de vitamina C şi este o excelentă sursă de vitamine şi minerale. De aceea, o ceaşcă de suc de lămâie este un concentrat energetic care poate înlocui cu succes cafeaua de dimineaţă. În plus, reduce apetitul. Ca să nu se oxideze vitamina C când intră în contact cu aerul, stoarce lămâia şi bea sucul ei imediat. Astfel, profiţi la maximum de beneficiile sale. 

Clementina şi mandarina

Clementina este un hibrid al mandarinei, fără sâmburi şi uşor de descojit. Conţine din plin vitamina C şi alţi antioxidanţi, la fel ca mandarina şi ca verişoara lor, tangerina. Studii clinice au scos la iveală că o clementină şi o mandarină, consumate cu regularitate, atenuează ridurile şi refac elasticitatea pielii. 

Portocala

Fruct des asociat cu sezonul rece, portocala oferă şi ea vitamina C, având efecte puternic antioxidante. Portocala întăreşte imunitatea, însă caracteristicile sale principale constau în capacitatea de revigorare, remineralizare şi detoxificare a organismului. Stimulează pofta de mâncare, este tonică şi facilitează digestia, fiind indicată mai ales în convalescenţă sau pentru cei care suferă de anemie, anorexie, indigestii şi stres, deoarece conţine vitaminele din grupul B.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg