Învinge oboseala cu iaurt

simeon stalpnicul png

Atunci când te simţi fără vlagă este important să oferi organismului tău vitaminele şi mineralele de care are nevoie. Introdu în dieta ta zilnică aceste alimente şi vei reuşi să faci faţă mult mai uşor provocărilor pe care le întâlneşti de-a lungul zilei.

  • Fulgii de ovăz. Aceste cererale nu ar trebui să îţi lipsească de la prima masă a zilei, pentru că-ţi confer energie pentru întreaga zi. Îi poţi consuma alături de lactate şi fructe de pădure pentru a obţine o combinaţie sănătoasă şi gustoasă.
  • Iaurtul. Pentru că are în compoziţie probiotice şi proteine, iaurtul îţi oferă energia necesară pentru a face faţă tuturor provocărilor de peste zi. Având în vedere că acesta este uşor de digerat, corpul îl transformă repede în energie. E ideal mai ales după-amiaza, când te simţi moleşit.
  • Spanacul. Bogat în substanţe nutritive, acesta ajută organismul să se refacă uşor după activităţile epuizante. Magneziul şi potasiul conţinute sunt o sursă excelentă de energie pentru organism. De asemenea, fierul te poate ajută să lupţi contra oboselii.
  • Nucile şi seminţele. Aceste alimente reprezintă o sursă bună de proteine şi acizi graşi Omega-3. De asemenea, vei beneficia şi de mangan, magneziu, fosfor, fier, cupru, vitaminele B1, B2, B5 şi B6, toate implicate în procesul de producţie a energiei.
  • Leguminoasele. Fasolea, mazărea, lintea, năutul sunt bogate în fibre, dar sărace în grăsimi, ceea ce le situează printre cele mai sănătoase alimente. Consumă-le în salate alături de alte legume care îţi oferă o senzaţie fresh: castravete, dovlecei şi ierburi verzi, conform www.alegesanatos.ro.
serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
sex sex 0 jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg