Îţi place cafeaua neagră? Atunci n-ai nici un scop în viaţă

Studiul a fost realiazat pe 1.000 de subiecţi şi a ţinut cont de tipul de cafea pe care aceştia îl consumă cu regularitate de mai mult de cinci ani.

Astfel s-a descoperit că cei care beau cappuccino sunt obsesiv de insistenţi şi cei care beau cafea cu lapte sunt uşor de mulţumit.

Doctorul Durvasula a studiat îndeaproape comportamentul celor 1.000 de voluntari imediat după ce au consumat cafeaua urmărind: cât de introvertiţi sunt, când îşi pierd răbdarea, cât sunt de perfecţionişti, sociabili şi săritori faţă de cei din jur, atenţi, sensibili şi îndrăzneţi în conversaţii.

Cafea neagră - băutorii de cafea neagră sunt puritani, nu au un scop în viaţă şi preferă un stil de viaţă fără complicaţii. Uneori sunt bolovănoşi, nerăbdători şi ostili la schimbări.

Cafea cu lapte - băutorii de cafea cu lapte sunt uşor de mulţumit, sar în ajutorul oricui, sunt prietenoşi şi calmi atunci când relaţionează cu ceilalţi. Se adaptează repede situaţiilor extreme.

Cappuccino - băutorii de cappuccino sunt perfecţionişti, au personalitate puternică şi dezvoltă în timp un comportament obsesiv-autoritar. Sunt uşor ipohondri şi foarte sensibili emoţional.

Ness - cei care preferă cafeaua instant sunt delăsători, absenţi în plan social, lipsiţi de vlagă atunci când trebuie să se motiveze. Ei preferă să amâne treburile decât să le ducă la bun sfârşit.

Cafea rece şi dulce - cei care beau cafeaua rece şi cu mult zahăr sunt persoane elegante, harnice, săritoare, îndrăzneţe din punct de vedere social, uşori rebeli şi au simţ de aventură.

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
episcopia tulcii jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
atac cinernetic hacker jpeg
Printesa Charlene de Monaco FOTO EPA-EFE
Anastasia Radzinskaya jpg