Musculoşii trăiesc mai mult


    Musculoşii
Musculoşii

Bărbaţii cu muşchi nu numai că au avantajul de a fi pe placul fetelor, ei se bucură şi de şansa de a trăi mai mult. Acest lucru a fost descoperit de cercetătorii suedezi, care au ţinut sub observaţie peste un milion de tineri cu vârste între 19 şi 24 de ani o perioadă îndelungată.

Oamenii care sunt mai slabi sunt mai vulnerabili din punct de vedere mental, au descoperit totodată experţii din Suedia. Chiar dacă sunt supraponderali, o perioadă de timp, bărbaţii musculoşi au tendinţa de a fi mai longevivi.

Asta nu  înseamnă că cei care încearcă să-şi clădească un trup plin de muşchi cu steroizi sau alte mijloace periculoase trăiesc mai mult. Musculoşii longevivi sunt cei care au un mod de viaţă sănătos şi o constituţie atletică datorită muncii şi a exerciţiilor fizice, dar nu practicate în mod excesiv.

Cercetătorii au observat că bărbaţii cu o constituţie slabă, fără muşchi la picioare şi braţe, au tendinţa de a trăi mai puţin. Principalele cauze ale morţii lor sunt rănirile accidentale, sinucidere, cancer, boli de inimă, congestii cerebrale.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia