Metode simple pentru creşterea energiei


    Metode simple pentru creşterea energiei. (Foto: Shutterstock)
Metode simple pentru creşterea energiei. (Foto: Shutterstock)

Oboseala cronică stimulează dorinţa de a nu face nimic. De aceea, persoanele afectate de această maladie a secolului îşi îndreaptă atenţia spre stimulente care creează senzaţia de falsă energie.

O ceaşcă de cafea în plus, o licoare răcoritoare energizantă, ceaiul negru sau o porţie dublă de ciocolată energizează pentru scurt timp, dar aceste alternative „fură" mineralele din oase şi tulbură somnul. În astfel de situaţii, nutriţioniştii europeni recomandă să se evite curele cu tonice precum spirulina, pudra de orz şi algele verzi-albăstrui.

În locul acestora, infuziile de ovăz, de frunze de urzică şi de mentă, bogate în vitamina B şi în potasiu, sunt indicate ca fiind surse excelente de stimulare a energiei, uşor de achiziţionat la preţuri convenabile. Femeile obosite au nevoie de grăsimi şi de surse naturale de vitamina E, care pot fi procurate din anumite alimente cum ar fi seminţele de floarea-soarelui, uleiul de măsline, fructele de avocado şi untul de arahide. Pentru bărbaţi, o infuzie urzică şi de păpădie reprezintă o metodă simplă de a ţine în frâu efectele stresului cotidian.

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub amal george cooney png
foto sex jpeg
cub anamaria prodan reghecampf png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Insuficienta respiratorie - fetita cu masca de oxigen in spital - viroza - copil bolnav FOTO Shutterstock
Mesaje de Sfântul Nicolae, colaj Pixabay/Click
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
Bradul din Gubbio jpg
Joc video Iisus Hristos jpg
Fishtopher jpg