Economiseşte bani cu «Trusa» de la Click!

Ultima actualizare:

Click! şi Pronatura ţi-au pregătit „Trusa familiei tale pentru răceală şi gripă". Sunt  5 produse Pronatura care costă numai 34,99 lei, ceea ce înseamnă o economie de 15 lei faţă de situaţia în care cumpărai aceste preparate din magazine sau de pe Internet. Deci, economiseşti bani, mai ales că lista de cadouri pentru Crăciun e probabil foarte lungă. În plus, te scutim şi de drumuri inutile: trusa vine chiar la tine acasă! Iată cu ce te sfătuim să te aperi de boli:

- ceai pentru răceală şi gripă (20 de pliculeţe), din ingrediente atent selecţionate, care reduc durerea de cap şi durerile musculare- capsule pentru răceală şi gripă (10 capsule). Cu ajutorul lor vei putea scăpa mai uşor de febră şi te vei vindeca mai repede.- sirop răceală şi gripă forte (100 ml). Reduce perioadele de refacere în urma perioadei gripale şi stimulează apărarea organismului.- spray nazal Nazomer (30 ml). Soluţie pe bază de apă de mare filtrată microbiologic, care uşurează respiraţia.- sare de baie (100 ml). O formulă unică, din combinaţia sare, extracte din plante şi uleiuri naturale. Te vei simţi „ca nou" după ce faci o baie de 15 minute!

Comandă acum! stoc limitat

Trusa ta de răceală şi gripă cu cinci produse Pronatura costă numai 34,99 lei!

Click! a obţinut cele mai bune preţuri pentru ca sănătatea ta să fie pe primul loc! Tot ce trebuie să faci este să comanzi trusa şi o vei primi chiar la tine acasă.

Cum trebuie să procedezi? 1. Sună la numerele de telefon (între orele 8.30 - 20.00) 0318.603.429 şi 0318.603.430  (tarif normal) 2. Lasă comanda ta, împreună cu datele pe care ţi le va cere operatorul telefonic. 3. Primeşti pachetul la tine acasă, livrat de Urgent Curier. Transportul este gratuit (în limita celor 5.630 de locaţii acoperite de curier).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net