Bărbaţii cu degete lungi sunt foarte pretenţioşi!

Ultima actualizare:

    Bărbaţii cu degete lungi sunt foarte pretenţioşi şi atenţi la detalii, mai ales în ceea ce priveşte viaţa amoroasă
Bărbaţii cu degete lungi sunt foarte pretenţioşi şi atenţi la detalii, mai ales în ceea ce priveşte viaţa amoroasă

Degetele de la mâini şi de la picioare oferă informaţii preţioase despre cei din jurul nostru. Cercetează-le atent pe cele ale bărbatului iubit şi află ce fel de om este, dar şi cum vă influenţează relaţia. Citeşte continuarea textului în revista Click! pentru femei.

Degetele de la mână. Bărbaţii cu degete lungi sunt foarte pretenţioşi şi atenţi la detalii, mai ales în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Cei care le au scurte nu sunt la fel de greu de mulţumit, dar au nevoie de stabilitate şi acceptă cu greu ideile noi. Unghiile late se întâlnesc la partenerii spontani, pe când cele înguste, bombate, la cei care nu au încredere în forţele proprii. Aceştia din urmă îşi caută de obicei soţii puternice, care să-i domine.

Degetele de la picioare. Dacă partenerul tău are degetele mari de la picioare mai lungi decât celelalte înseamnă că este un bărbat inteligent, foarte creativ, dar care se plictiseşte repede. În caz contrar, când acestea sunt mai scurte, este o persoană foarte harnică, un bun executant, care ştie să găsească mereu o soluţie pentru problemele tale. Cu cât degetul al doilea de la picior este mai mare, cu atât există şanse ca bărbatul respectiv să ajungă şef.

Dinamic şi plin de idei, acesta este însă în pericol de a deveni dictator la locul de muncă şi în relaţie poate să fie foarte gelos. În privinţa degetului al treilea, părerile sunt împărţite. Unii reflexologi, cred că acesta arată temperamentul sexului tare, pe când alţii susţin că acesta le reflectă puterea. Un lucru e sigur. Bărbaţii cu degete lungi şi groase sunt orientaţi spre acţiune, curajoşi şi gata să intervină în orice situaţie periculoasă.

Al patrulea deget de la picior arată cum este soţul tău în viaţa amoroasă. Este lung şi drept? Înseamnă că cel drag îţi este foarte devotat şi mereu atent, dar şi un tată afectuos. Bărbatul cu degetul mai mic este un romantic incurabil, care se îndrăgosteşte foarte repede. Din păcate, are tendinţa să flirteze mai mereu cu femeile din jur şi îi place să fie în centrul atenţiei. Când ultimul deget e mic, bărbatul este copilăros, îi place aventura şi să-i surprindă pe cei dragi cu multe cadouri. Însă cam fuge de responsabilităţi şi devine foarte impulsiv, chiar şi când nu e cazul.

Mai citeşte în revista “Click! pentru femei” de astăzi:Alimentaţia vegetariană- modă sau mod de viaţă?

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net