Test: De ce nu slăbeşti?

Ultima actualizare:

    Revista „Click! pentru femei“ îţi spune de ce nu poţi să scapi de kilogramele în plus oricât de mult ai încerca.
Revista „Click! pentru femei“ îţi spune de ce nu poţi să scapi de kilogramele în plus oricât de mult ai încerca.

Ai ţinut fel şi fel de diete, dar când te urci pe cântar remarci, cu dezamăgire, că ai aceeaşi greutate. Revista „Click! pentru femei" îţi spune de ce nu poţi să scapi de kilogramele în plus oricât de mult ai încerca.

Când mergi la cumpărături:

a) Pui în coş de toate, fără să dai prea mare importanţă ingredientelor din compoziţia alimentelor.b) Alegi produsele alimentare în funcţie de dispoziţia în care te afli. c) Petreci mult timp la fiecare raion, uitându-te cu atenţie la etichetele produselor. De obicei, încerci să cumperi alimente fără chimicale şi conservanţi. De obicei, iei o gustare:a) Când realizezi că ţi-e foame şi nu ai timp pentru o masă săţioasă şi sănătoasă.b) Când te ispitesc colegii de muncă cu ceva bun.c) Până la ora prânzului, pentru a-ţi menţine nivelul de energie ridicat.

Când vine vorba de porţiile alimentelor pe care le consumi:

a) Nu acorzi mare importanţă acestui aspect. Mănânci până când te saturi pentru că altfel simţi că nu te poţi concentra la alte activităţi.b) Încerci să te limitezi la porţii medii, dar nu eşti genul de persoană care să le măsoare cu precizie. c) De obicei, te rezumi la porţii mici şi, cu toate astea, nu simţi nevoia de a mânca mai mult decât îţi propui.

Obişnuieşti să consumi fructe şi legume:

a) Nu prea fac parte din alimentaţia ta de zi cu zi. b) Doar atunci când simţi nevoia să le consumi, ceea ce se întâmplă destul de rar.c) Aproape la fiecare masă, dar în general te rezumi la cele preferate.

Mai citeşte în revista “Click! pentrufemei”: Cum te îmbraci dacă eşti mică de înălţime;  Tot ce trebuie să ştii despre crizele de fiere;  Copiii din Arad  schimbă griul oraşului în culoare

simeon stalpnicul png

Interpretarea rezultatelor

Majoritatea A:

Faci alegeri nepotrivite. Ai un program haotic care nu-ţi permite să iei masa la ore fixe, drept pentru care mai mult obişnuieşti să ciuguleşti câte ceva pe tot parcursul zilei. De multe ori constaţi că ai sărit peste mesele principale sau că ai ales preparate nesănătoase, de tip fast-food. Dacă vrei să slăbeşti, stabileşte-ţi orele de masă şi fă tot posibilul să nu te abaţi de la ele. În ceea ce priveşte alimentele pe care le consumi, scapă de tentaţiile bogate în calorii goale.

Majoritatea B:

Tinzi să cazi în capcana ispitelor. Eşti genul de persoană calculată, dar de multe ori cazi dintr-o extremă într-alta. Ba eşti atent la alimentele pe care le consumi, ba mănânci tot ce-ţi pică-n cale, fără să te gândeşti la consecinţe. Dacă simţi nevoia să ronţăi ceva, optează pentru fructe, legume, nuci, seminţe, deoarece sunt săţioase şi abundă în substanţe nutritive.

Majoritatea C:

Eşti prea stresat. Acorzi mare atenţie alimentelor pe care le consumi. De fiecare dată când mergi la cumpărături, te uiţi cu atenţie la etichetele produselor, pentru a fi sigur că iei ce e mai bun. Dacă te întrebi de ce nu reuşeşti să slăbeşti cu toate că ai o dietă sănătoasă, este foarte probabil să fii sabotat de tensiunile şi stresul pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net