Pepenele verde, nenumărate beneficii pentru sănătate și siluetă

Ultima actualizare:

    Pepenele verde, nenumărate beneficii pentru sănătate și siluetăclickpentrufemei.ro
Pepenele verde, nenumărate beneficii pentru sănătate și siluetăclickpentrufemei.ro

Datorită conţinutului mare de aminoacizi, în special L-arginină și L-citrulină, pepenele verde este ideal nu numai pentru oamenii care practică sport, ci și pentru cei care vor să aibă mai multă energie și să prevină senzația de oboseală.

Pepenele roșu: nutritiv sau nu

Este posibil să spui că pepenele roșu este mai mult apă și că conținutul nutrițional este minim, dacă nu inexistent. Însă, în ciuda faptului că este 92% apă, fiecare bucăți de pepene pe care o mâncăm conține vitaminele A, B6 și C, precum și o cantitate mare de antioxidanți și aminoacizi.

Pepenele roșu conține un element nutritiv care se găsește în foarte puține alimente. L-citrulina, căci despre acest aminoacid vorbim, crește nivelul de energie. L-citrulina fiind transformată prin metabolizare într-un aminoacid numit arginină are efecte benefice asupra inimii, sistemului circulator și sistemului imunitar.

L-citrulina este un aminoacid non-esențial care îi ajută pe sportivi să își îmbunătățească performanțele. Aminoacizii non-esențiali sunt compușii pe care organismul îi poate sintetiza și astfel nu este necesar ca ei să fie asimilați din alimentația zilnică.

Află și alte beneficii ale pepenelui verde pe clickpentrufemei.ro

De ce e bine să consumi pepene roșu

Ai poftă de ceva răcoritor? Prepară un tort cu pepene roșu!

image
image
image
image
image
image
Anastasia Pokreshchuk jpg
prostitutie jpg
Amanda Bynes jpeg
lumanari jpg
chei in usa  jpeg
Elsa Thora insta 2 jpg