Post negru, cu acordul medicului

Postul este o metodă perfect naturală de vindecare, principala lui acţiune fiind cea de curăţare, de purificare, de odihnire a anumitor organe. Postul negru este ţinut doar cu apă, absolut necesară pentru a evita deshidratarea şi pentru ca toxinele din corp să se elimine mai uşor prin rinichi şi piele.

Majoritatea oamenilor cred că, dacă omit o masă, nu le va fi bine. Omul poate trăi însă fără hrană multe zile, rezervele interioare pentru aceasta fiindu-i suficiente. În acest sens, sunt oameni care au ţinut post negru timp de 40 de zile, pentru a se vindeca de boli grave sau pentru a se apropia mai mult de Dumnezeu. Totuşi, postul negru de lungă durată trebuie ţinut sub supravegherea unui specialist.

La începutul postului pot apărea diverse manifestări neplăcute, cum ar fi dorinţa puternică de a mânca, senzaţii uşoare de leşin, dureri de cap, palpitaţii etc. Acestea sunt, de fapt, simptome normale ale postului şi vor dispărea în scurt timp. De multe ori, persoanele la care apar aceste tulburări sunt tocmai cele care au mai mare nevoie de post. Aceasta arată că au acumulat o mare cantitate de reziduuri şi de impurităţi în sânge.

 Pentru a elimina toxinele din corp, în timpul postului este indicat să se consume apă caldă (fiartă şi uşor răcită).

Soia, alimentul ideal în post

Leguminoasele sunt alimentele cele mai bogate în proteine: soia 35-40%, fasolea 22-27%, mazărea 26-30%, lintea 26-30%, spre deosebire de carne, care nu depăşeşte 23% (curcanul). Cu deosebire soia concentrează foarte multe substanţe nutritive, într-un echilibru perfect. Se recomandă consumul a 25 de grame de proteine de soia pe zi, care se găsesc în o jumătate de cană de soia boabe înmuiată' trei sferturi de cană de soia boabe fiartă, o cană de brânză de soia (tofu), trei sferturi de cană de sos de soia, o cană de soia expandată.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub theo rose png
cub smiley png
cub mircea bravo png
cub claudia pavel cream png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg