Povestea femeii care a scăpat de cancer după ce a tușit

Ultima actualizare:

    Claire Osborn
Claire Osborn

Claire Osborn, o femeie de 38 de ani din Marea Britanie, a tuşit şi a reuşit să scape de o tumoare canceroasă, aceasta fiind eliminată instantaneu.

Britanica, mamă a şase copii, a luat nişte pastile şi a simţit că nu le poate înghiţi, ele rămânând blocate. A tuşit şi o bucată de ţesut a fost eliminată. Femeia a adunat proba şi a mers cu ea la medic, care a confirmat că e vorba de o tumoare.

În urma primelor analize, i s-au dat 50 la sută şanse de a supravieţui. O operaţie a arătat însă că nicăieri nu mai erau celule canceroase, ceea ce înseamna că întreaga tumoare, de 2 centimetri, fusese eliminată.

De la momentul eliminării tumorii a trecut un an, medicii fiind de părere că posibilitatea ca boala să revină este minimă, scrie Daily Mail.

Claire spune că evenimentul de anul trecut i-a schimbat complet viața. Ea chiar începuse să strângă bani pentru funeralii.

"Simt că am fost martoră a unui miracol. Parcă am renăscut, totul s-a schimbat. Simt că mi-a fost dată o a doua șansă în viață", a declarat britanica.

Ea mărturisește că obișnuia să fie necomunicativă și să se supere din lucruri mărunte, dar experiențele din ultimul an au făcut-o să se schimbe, să devină mai sociabilă.

În prezent, Osborn vrea să contacteze reprezentanţii Cărţii Recordurilor, pentru că până acum nu s-a mai auzit de un caz similar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net