Rinichi sănătoşi cu leacuri naturale

simeon stalpnicul png

Pentru a păstra sănătatea rinichilor, foloseşte unul dintre tratamentele naturiste despre care poţi afla din noul număr al revistei „Click! pentru femei“!

Sucul de lămâie previne formarea pietrelor la rinichi şi contribuie la distrugerea acestora, dacă ele există deja, facilitând urinarea. Prepară-ţi o limonadă adăugând zeama de la o lămâie într-un litru de apă. Bea o cană în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. 

Ceaiul de busuioc, efect diuretic

Datorită antioxidanţilor din compoziţia sa, ceaiul de busuioc este folosit pentru îmbunătăţirea funcţiei renale. Favorizează eliminarea urinei şi a toxinelor acumulate, previne formarea pietrelor la rinichi. Prepară-ţi un ceai dintr-o cană cu apă fierbinte şi 5 frunze proaspete de busuioc, sau o linguriţă rasă de plantă uscată. Strecoară după 7-10 minute. Bea câte o cană, zilnic, într-o cură de maximum 6 săptămâni.

Sucul de ţelină, un bun depurativ

Diuretic şi depurativ, sucul de ţelină este recomandat pentru menţinerea sănătăţii rinichilor. Ajută la eliminarea toxinelor şi stopează apariţia infecţiilor. Se obţine din rădăcină rasă şi frunze de ţelină. Bea 100 ml de suc, de 3 ori pe zi, timp de o lună. Acest remediu nu este recomandat celor care suferă de tensiune arterială scăzută, care iau medicamente cu efect sedativ sau urmează să sufere o intervenţie chirurgicală.

Infuzia de păpădie dizolvă pietrele

Se prepară o infuzie din 4-10 g frunze uscate de păpădie la o cană cu apă fierbinte. Strecoară după 10 minute. Bea 3 ceşti în fiecare zi. Persoanelor care iau antibiotice, diuretice sau medicamente anticoagulante li se recomandă sfatul medicului.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg