Scapă de CANCER cu acest aliment banal!
În ultimii ani, cartofii au fost incluși pe lista alimentelor pe care ar trebui să le consumăm mai rar, din cauza compoziției lor bogate în carbohidrați. Cu toate acestea, cartofii cruzi, precum și sucul de cartofi au o listă nesfârșită de beneficii pentru sănătate.
Tratează problemele digestive
Cartofii au fost folosiți de secole de persoanele cu probleme digestive, de la arsuri la stomac la indigestie. Un studiu din 2006 realizat de cercetători de la Universitatea din Freiburg, în Germania și publicat în revista „Phytomedicine“ arată că două treimi din pacienții cu astfel de neplăceri au prezentat semne de ameliorare a simptomelor atunci când au consumat regulat suc de cartofi.
Potrivit „Journal of Medicinal Plants“, sucul de cartofi este indicat și în caz de gastrită și ulcer gastric și ajută la curășarea intestinelor și reduce cantitatea de acid din sistemul gastrointestinal.
Te scapă de durerile de cap
Pentru a ameliora durerile de cap cronice, ia un sfert de cană de suc de cartofi fierbinte înainte de fiecare masă, dar nu mai mult de trei ori pe zi.
Află pe clickpentrufemei.ro cum să scapi de cancer cu cartof!