Secretul pentru a nu te îngrășa de sărbători

simeon stalpnicul png
După fiecare masă, mai ales în această perioadă, acordă-ţi măcar 30 de minute de a te plimba, pentru a nu ajunge să iei mult în greutate.www.clicksanatate.ro

Pe ultima sută de metri din acest an, în goana după cadouri și cumpărături pentru masa plină de bucate, adu-ți aminte să ai grijă de silueta și de sănătatea ta. Iată care este secretul pentru a nu lua în greutate de sărbători fără a te abține de la excesele culinare!

Zilele libere de la finalul anului este un prilej pentru a sta mai mult lângă cei dragi, de a savurat multe bucate tradiționale, însă ce se întâmplă cu sănătatea și silueta ta?

Dacă te-ai chinuit tot anul să fii activ să respecți un regim alimentar corespunzător și sănătos, bucatele din fața ochilor din perioada imediat următoare nu sunt tocmai în tonul echilibrat și armonios în care trebuie să fie sănătatea ta.

Fii activ chiar dacă ești în concediu

Dacă te gândeai cu nerăbdare la zilele în care să stai acasă în pat, și să nu faci absolut nimic înafară de a mânca și a te uita le filme, ei bine, pe lângă aceste cerințe ale tale încearcă să adaugi un singur lucru și anume: mișcarea!

Starea de oboseală din organism este dată câteodată și de circulața sangvină deficitară ce nu poate oxigena corespunzător întreg organismul și mai ales creierul.

După fiecare masă, mai ales acum în această perioadă, acordă-ți măcar 30 de minute de a te plimba, fie chiar și prin jurul blocurilor dacă nu ai un parc aproape.

Invită-i pe cei dragi la o plimbare în parc, o vizită pe un traseu montan sau chiar la sala de sport măcar pentru a vă bucura de o saună.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte măsuri poți lua pentru a nu lua în greutate de sărbători!

Greșeli matinale care te obosesc pe parcursul zilei

Chisturile ovariene, motiv de îngrijorare?

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
viorel lis si oana lis
Crin Antonescu FOTO FAcebook Antonescu
Propaganda captura vide
image
image
image
image
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)