Semne care arată că ai nevoie de o cură de detoxifiere

Ultima actualizare:

    Cearcănele, pungile de sub ochi și pleoapele umflate sunt semne că organismul este încărcat cu toxinewww.clicksanatate.ro
Cearcănele, pungile de sub ochi și pleoapele umflate sunt semne că organismul este încărcat cu toxinewww.clicksanatate.ro

Corpul uman este capabil să se ,,curețețe'' singur de deșeurile acumulate de-alungul timpului. Cu toate acestea, suntem expuși zilnic la o multitudine de substanțe chimice nocive și altor toxine. Metale grele, chiar și potențial letale și substanțe radioactive își găsesc drumul lor în lanțul alimentar, ca să nu mai vorbim de îngrășămintele chimice, pesticidele și insecticidele utilizate în cultivarea de fructe și legume pe care le cumpărăm de la supermarket-uri.

Când este indicată o cură de detoxifiere a organismului - apar probleme de digestie

Începând cu o anumită vârstă, organismul începe să prezinte anumite deficiențe precum flatulență, aciditate, digestie grea, constipație, diaree etc. Astfel, atunci când simțim că digestia nu funcționează optim, este recomandat să consumăm alimente ușoare, în cantități mici și să se mestece bine fiecare înghițitură.

Când este indicată o cură de detoxifiere a organismului - stări de iritare și anxietate

O stare de spirit caracterizată de emoții negative precum iritabilitate accentuată sau anxietate poate semnala că ficatul este supraîncărcat de toxine.

Când este indicată o cură de detoxifiere a organismului - aspectul tenului

Aspectul pielii tenului reflectă adesea starea de spirit. Astfel, cearcănele, pungile de sub ochi, pleoapele umflate sau o piele cu impurități vizibile, toate acestea sunt semne că organismul este încărcat cu toxine.

Află pe clicksanatate.ro ce alte simptomele arată că ai nevoie de detoxifiere

image
image
image
image
image
image
Sala de gimnastica - fitness- sport - tinere care alearga pe bandă FOTO Shutterstock
Joe Biden si cainele lui, Commander   profimedia 0728078085 jpg
calendar ortodox 2021 23 februarie sfantul policarp png
apa de gura jpeg
casatorie shutterstock jpg
Dantura - periaj - spalat pe dinti FOTO Shutterstock
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net