Sfaturi pentru cardiaci. Ce trebuie să facă în zilele caniculare!

Ultima actualizare:

    In zilele caniculare trebuie sa ai grija de sanatatea taclickpentrufemei.ro
In zilele caniculare trebuie sa ai grija de sanatatea taclickpentrufemei.ro

Persoanele care suferă de afecțiuni cardiace trebuie să facă unele modificări în stilul de viață vara. Unii se vor simți mai obosiți și epuizați în cea mai mare parte a timpului, în timp ce alții ar putea să sufere complicații precum bătăi ale inimii mai accelerate sau respirație îngreunată.

Pentru a evita toate aceste neplăceri din timpul verii, uite ce trebuie să facă persoanele care suferă de boli cardiovasculare, în special dacă au hipertensiune arterială:

1.    În zilele cu temperaturi ridicate apa este esențială pentru organism. În plus, apa unul dintre factorii care țin sub control hipertensiunea arterială.

2.    Evită să ieși din casă între orele 10:00-19:00.

3.    Bea băuturi pe bază de fructe și legume proaspete pentru a te menține hidratată. Recomandate pentru cardiaci sunt limonadele și fresh-urile de portocale.

4.    Dacă urmezi un tratament medicamentos recomandat de doctor, nu pleca de acasă înainte să-ți iei pastilele. Nu neglija tratamentul atunci când ieși din casă sau când conduci.

5.    Nu purta haine strâmte sau culori care duc la creșterea temperaturii corpului. În schimb, poartă ochelari de soare și pălărie pe cap când ieși afară

Află cum îți mai poți proteja sănătatea în zilele caniculare pe clickpentrufemei.ro

Canicula, periculoasă pentru cardiaci şi hipertensivi

Combate hipertensiunea în 5 paşi

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net