Sucul de grepfrut vindecă plămânii

Ultima actualizare:

Sucul de mere. Diuretic, tonic, antiseptic şi antireumatismal, sucul de mere este indicat în astenie fizică şi intelectuală, în anemie şi demineralizare, însă este folosit şi în cazuri de reumatism, gută, obezitate, stări febrile, gastrită, ulcer gastric, insomnii, cefalee. Este plin de vitamine şi întăreşte organismul.

Grepfrut. Cu aportul său de minerale şi vitamine, enzime şi acid citric, grepfrutul stors are efecte tonice, depurative şi antihemoragice. Este indicat în anorexii, oboseală, dar şi afecţiuni pulmonare. Dacă ai carenţe de vitamina C, bea 1 pahar de suc de grepfrut pe zi.

Sucul de pere. Acesta conţine acizi, hidraţi de carbon, vitamine, săruri minerale. Este recomandat celor care suferă de reumatism, gută, astenie, TBS, dar şi în timpul sarcinii. Sucul de ananas. Un pahar de suc de ananas, băut zilnic ajută la curăţarea vaselor sanguine de tot felul de depuneri, prevenindu-se astfel, accidentele vascular-cerebrale şi infarctul miocardic. Persoanele care suferă de ulcer gastric sau hiperaciditate trebuie să fie atente deoarece sucul de ananas creşte aciditatea sucului gastric. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net