Tarhonul, remediul natural care îți întărește imunitatea

Ultima actualizare:

    Ceaiul de tarhon se recomandă în caz de boli renale, de ficat, constipaţie, insomnie, dureri de cap.www.clicksanatate.ro
Ceaiul de tarhon se recomandă în caz de boli renale, de ficat, constipaţie, insomnie, dureri de cap.www.clicksanatate.ro

Tarhonul, o plantă destul de aromată considerată a fi un remediu bun la toate. Dar ceea ce multe persoane încă nu ştiu este că poate ușura digestia și apăra organismul de diverse afecțiuni.

Previne dereglările digestive

O cană de ceai băută frecvent poate contibuie semnificativ la echilibrul digestiv al organismului tău.

Infuzia de tarhon pentru uz intern se prepară astfel: peste o lingură de plantă uscată se adaugă o cană de apă clocotită, apoi se lasă 10 minute la infuzat, se stecoară și se consumă.

În caz de boli renale, boli de ficat, constipație, insomnie, dureri de cap, de dinți și probleme digestive se recomandă 2-3 căni pe zi.

Întărește imunitatea și tratează insomnia

Datorită faptului că are proprietăți puternice imunostimulatoare prin prezența antioxidantilor și compusilor activi, dar mai ales a conținutului crescut de vitamina C este un bun aliat pentru sănătatea ta. Mai mult de atât combate oboseala și induce starea de somn.

Tratează afecțiunile ginecologice

Te poți baza pe el în lupta împotriva infertilității, ajută la reglarea ciclului menstrual și a ovulației, dar este și un calmant natural al simptomelor sindromului premenstrual.

Pont

În cazul în care vrei să renunți la consumul de sare, piper, oțet atunci introducerea în alimentația ta a tarhonului este o alegere excelentă.

Contraindicații

- femeile care sunt însărcinate sau care alăptează

Află pe clicksanatate.ro cum te ajută tarhonul să slăbești!

Aceste două alimente banale elimină cearcănele!

Motive să faci anual testul Papanicolau

image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net