Tratamente naturiste cu ulei de oregano

10 iunie 2015
article img
Dacă vrei să ai grijă de sănătatea ta, este indicat să folosești tratamente naturiste cu ulei de oreganofoto:123rf

Cele mai bune tratamente naturiste cu ulei de oregano ajută la combaterea infecțiilor, la detoxifierea organismului și la slăbit. Acest ulei este foarte bogat în nutrienți importanți precum magneziu, zinc, vitaminele C și E.

Numeroase studii arată că aceste tratamente naturiste cu ulei de oregano aduc multe beneficii sănătății și sunt cele mai bune remedii naturale existente, conform globalhealingcenter.com. Uleiul de oregano este distilat din frunzele și florile plantei Oregano și este un antibiotic foarte eficient.

Tratamente naturiste cu ulei de oregano: combaterea infecțiilor din corp

Pentru combaterea infecțiilor din corp putem folosi tratamente naturiste cu ulei de oregano. Un studiu efectuat de Departamentul de Agricultură din Statele Unite demonstrează că uleiul de oregano este un puternic remediu împotriva organismelor care duc la apariția infecțiilor. Acesta poate fi folosit chiar și în cazurile cele mai grave, precum bolile salmonella și E.coli. Se recomandă o picătură de ulei de oregano, adăugată la un bol de apă fiartă, apoi înmuierea unui prosop în soluție și inhalarea aburilor pentru a scăpa de infecții.

Tratamente naturiste cu ulei de oregano: protejarea împotriva organismelor dăunătoare

Ne putem proteja împotriva organismelor dăunătoare folosind tratamente naturiste cu ulei de oregano. Dacă ai consumat carne mai crudă sau ai băut apă murdară, riști să te îmbolnăvești din cauza organismelor dăunătoare care se găsesc în ele. S-a demonstrat că uleiul de oregano ajută la eliminarea acestor invadatori din corp. Dacă iei 600 de miligrame de ulei de oregano pe zi, vei elimina orgnaismele dăunătoare și îți vei ajuta sistemul imunitar să funcționeze în mod corect.

Tratamente naturiste cu ulei de oregano: surse de nutrienți vitali

Chiar dacă nu sunt multivitamine, aceste tratamente naturiste cu ulei de oregano oferă nutrienți vitali pentru corpul nostru, precum zinciul, magneziu, Vitaminele C și E. Uleiul de oregano este suficient de bogat în potasiu, calciu și fier. Îl poți utiliza ca supliment alimentar, pentru a-ți spori sănătatea și a-ți ajuta sistemul imunitar să funcționeze corect.

Tratamente naturiste cu ulei de oregano, folosite pentru durerile menstruale

Dacă suferi de dureri menstruale insuportabile, poți folosi tratamente naturiste cu ulei de oregano pentru combaterea lor. Uleiul de oregano oferă foarte mulți antioxidanți care au efect anti-îmbătrânire și ajută la durerile pe care le ai în timpul ciclului menstrual.

Dacă vrei să slăbești mai repede și mai ușor, folosește tratamente naturiste cu ulei de oregano.  Acestea combat acumularea grăsimii și reduc țesutul adipos. Ajută și la reglarea nivelului de colesterol din sânge. Uleiul de oregano este extrem de eficient în diete, îl poți lua ca supliment alimentar, sub formă de capsule sau sub formă lichidă.