Vrei sa slăbești? Uite ce alimente sunt bune la dietă


    Strugurii negri,  recomandaţi în dietă
Strugurii negri, recomandaţi în dietă

Ce n-ai face pentru a te încadra în tiparul unui corp de vedetă? Din păcate, structura corpului nu ţi-o poţi dicta la naştere. Însă cu kilogramele în plus te poţi lupta. Iată ce să incluzi în alimentaţie pentru a ajunge la formele dorite!

Dieta te poate ajuta să pierzi în greutate, dar nu neglija exerciţiul fizic. Studiile ştiinţifice recente au arătat că aportul de calorii nu este neapărat mai mare la obezi decât la persoanele normale. Ceea ce diferă sunt pierderile de energie şi arderile de grăsimi care sunt mult mai mici la  supraponderali.

În loc să-ţi omori timpul ronţăind un pachet de biscuiţicare cu siguranţă nu-ţi fac bine, mănâncă struguri. Aceştia nu se depun la fel de tare ca produsele făinoase şi, în plus, îţi dau energie cât să faci faţă activităţilor din timpul zilei. Strugurii sunt dulci, dar atât timp cât nu exagerezi cu consumul lor, ei îţi oferă un tonus bun şi păcălesc cu succes foamea. O sută de grame de struguri conţin doar 70 de calorii.

Cartofii sunt foarte buni dacă vrei să slăbeşti. Te surprinde această veste? Ei bine, problemanu sunt cartofii, ci modul în care aceştia sunt preparaţi. Fără doar şi poate, cartofi prăjiţi sunt bogaţi în grăsimişi se văd atunci când urci pe cântar. Dar dacă îi faci la cuptor sau îi fierbi, ei sunt foarte buni pentru dieta ta. De asemenea, încearcă să nu-i combini cu carne şi pâine. Cartofii conţin doar 97 de calorii.

Citește mai multe pe clickpentrufemei.ro

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
cub ioana ilie nastase png
FOTO Valer Kovacs
shutterstock carbune
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg