Sara Carbonero despre Cristiano Ronaldo: «Un egoist şi un individualist» - VIDEO

Ultima actualizare:

Sara Carbonero nu a avut reţineri în a-l califica pe Cristiano Ronaldo ca fiind "egoist şi individualist" pe terenul de joc. Iubita portarului Iker Casillas a semnalat, în "Programul lui Ana Rosa" că portughezul nu trece prin cel mai bun moment al său din punct de vedere sportiv, dar că nu este adevărat că a trebuit să recurgă la un psiholog pentru a scăpa de presiunea ce-l apasă, relatează El Mundo.

"Nu se întâmplă nimic cu Ronaldo. Nu e deprimat, nu a fost la un psiholog aşa cum s-a scris zilele astea prin presă... Ronaldo a fost mereu aşa, egoist şi individualist pe teren şi Real Madrid l-a transferat ştiind că este aşa", a declarat jurnalista sportivă.

Carbonero nu a vorbit doar despre Cristiano Ronaldo, ci şi despre antrenorul Jose Mourinho. "Ceea ce îmi place cel mai mult la Mourinho este că este un antrenor foarte implicat în vestiar, care se ocupă mult de jucători în plan personal şi asta este exact ceea ce îi lipsea lui Real Madrid", a mai spus prezentatoarea tv.

Citeşte pe adevarul.es ce părere are iubita căpitanului Realului despre Lionel Messi, starul rivalei Barcelona şi vezi înregistrarea VIDEO a emisiunii unde a făcut aceste declaraţii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net