Sara şi Iker, sex nebun la Mondiale!

Ultima actualizare:

Portarul Iker Casillas a preferat să petreacă departe de coechipieri, împreună cu iubita, Sara Carbonero, la hotelul la care aceasta este cazată. Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, le-a dat o seară liberă elevilor săi după victoria din sferturile Campionatului Mondial.

Fotbaliştii au decis să sărbătorească accederea în penultimul act al turneului final, aşa că s-au dus, alături de iubite, soţii sau prietene, la un club din Johannesburg. Iker Casillas a dat cheful nocturn împreună cu jucătorii naţionalei pe o seară romantică şi fierbinte, potrivit tabloidelor, în compania „jumătăţii" sale, ziarista Sara Carbonero.

Citeşte şi:Sara s-a temut pentru Casillas

Casillas, jucătorul cu care femeile din Spania şi-ar înşela soţul

Casillas, cel mai superstiţios jucător de la Cupa MondialăSara Carbonero, iubita lui Casillas, vinovată de înfrângerea Spaniei

Imediat după meci, echipa a revenit la hotel, iar goalkeaperul a plecat spre locul unde Sara este cazată pe durata Campionatului Mondial. Îmbrăcat în treningul de prezentare al naţionalei, Iker s-a urcat într-un taxi şi s-a oprit la hotelul Radisson, acolo unde îl aştepta focoasa jurnalistă.

Cei doi au luat cina într-un separeu, apoi s-au retras în camera Sarei, unde au făcut dragoste toată noaptea, susţin jurnaliştii spanioli. De dimineaţă, au părăsit hotelul împreună, însă portarul a fost aşteptat de autocarul echipei, în vreme ce Carbonero a plecat cu un taxi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net