Sergiu Băhăian, la un pas de eliberare

Ultima actualizare:

La începutul lunii iunie, omul de afaceri Sergiu Băhăian, alături de 14 persoane, a fost trimis în judecată pentru înşelarea a 35 de firme din Bucureşti şi din ţară, precum şi pentru constituirea unui grup infracţional organizat, Tribunalul Ialomiţa începând dezbaterile în acest proces, în 30 iunie,informează Mediafax.

Instanţa ialomiţeană a luat în discuţie, miercuri, menţinerea în arest preventiv a celor 15, iar judecătorul a apreciat că pot fi eliberaţi.

Potrivit DIICOT, membrii grupării conduse de Băhăian foloseau, pentru comiterea infracţiunilor, persoane racolate în acest scop, pe numele cărora au fost înfiinţate aproximativ 40 de societăţi comerciale, iar prin intermediul acestor firme au fost făcute o serie de operaţiuni comerciale constând în principal în achiziţii de mărfuri care erau achitate cu instrumente de plată fără acoperire în bancă, în obţinerea în mod fraudulos a unor finanţări prin gajarea aceluiaşi bun în mai multe rânduri, la diverse bănci, precum şi în achiziţionarea în leasing a unor autoturisme.

După ce îşi îndeplineau rolul, persoanele respective erau ucise, până acum fiind identificate patru victime, conform DIICOT.

Victimele grupării infracţionale conduse de Sergiu Băhăian sunt Lucian Cernat, Emilian Leonte, Ionel Ulezu şi Petrică Captalan, primii ucişi fiind Cernat şi Leonte.

Mai citeşte şi:

Sergiu Băhăian vrea să fie eliberat pentru că are proiecte culturale

Sergiu Băhăian a fost arestat preventiv pentru crimă

Băhăian vrea la detectorul de minciuni

EXCLUSIV: Băhăian a acordat primul interviu după arestare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net