Sergiu Nicolaescu lansează filmul «Ultimul corupt din România», pe 17 februarie - FOTO


    «Ultimul corupt din Romania», în regia lui Sergiu Nicolaescu
«Ultimul corupt din Romania», în regia lui Sergiu Nicolaescu

Dacă în urmă cu aproape doi ani Sergiu Nicolaescu lansa Poker, prima comedie realizată de la monumentalul Nea Mărin Miliardar încoace, din 17 februarie maestrul îşi lansează noul film, Ultimul corupt din România, in cinematografele din toată ţara.

In contextul in care Poker a fost vizionat de aproximativ 25.000 de spectatori si a devenit una dintre cele mai de succes premiere romanesti ale anului, incurajat dar si alimentat de subiecte tot mai savuroase pe aceeasi tema, Sergiu Nicolaescu a considerat fireasca o continuare a filmului din 2010, pe care a denumit-o Ultimul corupt din Romania.

simeon stalpnicul png

O productie MediaPro Pictures, Ultimul corupt din Romania ii readuce in rolurile principale pe Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Catalina Grama (Jojo) si Mircea Diaconu, care isi reiau cu maiestrie rolurile din Poker, dar si alte nume mari ca Nae Lazarescu si Vasile Muraru, care vor da viata unor noi personaje savuroase in noua poveste.

simeon stalpnicul png

Cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, ,,Ultimul corupt din Romania este un film de actualitate, al societatii de astazi, un film comic, dar in acelasi timp si critic", asa cum il descrie regizorul Sergiu Nicolaescu.

De aceasta data, mafiotul Titel Pangica (Horatiu Malaele) devine doctor in stiinte si doneaza bani pentru un muzeu memorial inchinat vietii si operei sale: de la vanzator de rame in Obor la senator. Custodele muzeului este bunul sau prieten Claudiu Vitelaru (Valentin Teodosiu), caruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker - chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Gaitan) - continua sa ajute nevestele disperate sa-si ia viata in piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor - prin rotatie - Monica Lacusta (Catalina Grama) a ajuns sa aiba si ea o functie in guvern.

simeon stalpnicul png

Apare, in sfarsit, si Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au asteptat ca pe un salvator in „Poker". Mai bine nu-l asteptau. Marcel - general din serviciile secrete - trebuie sa rezolve eterna si fascinanta cerinta a Bruxelles-ului: sa aresteze un corupt. Si cine e mai la indemana pentru asta decat unul dintre prietenii de-o viata? Care dintre ei?

simeon stalpnicul png

MediaPro Distribution prezinta Ultimul corupt din Romania din 17 februarie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Odeon Cineplex Cluj, Glendale Studio (Bucuresti), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov si Tulcea), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cinema Premiera (Ploiesti), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Cortina (Oradea), Patria (Craiova), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Victoria (Iasi) si Cinema Premiera (Ploiesti).

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
cub morris png
4 front doctorita spagara jpg
cub ioana ginghină png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg