Silviu Prigoană, acuzaţii foarte grave la adresa Adrianei Bahmuţeanu

Miercuri după-amiază, Silviu Prigoană a fost invitat în platoul Happy Hour, unde a făcut nişte dezvăluiri de-a dreptul incendiare despre Adriana. Omul de afaceri i-a adus acuzaţii foarte grave fostei soţii, afirmând că aceasta şi-a negociat beneficii materiale în schimbul celor doi copii pe care îi are cu Silviu.

"Pe 22 februarie, eu am avut o negociere cu Adriana. Ea şi-a negociat copiii ca la piaţă, cum ai negocia nişte mere pe tarabă. Ea îmi spunea că îmi dă un copil dacă îi dau una, pe celălalt dacă îi dau şi altceva. Mi-a cerut bani şi bunuri în schimbul copiiilor, ca ea să îi lase să crească în casa mea", a povestit Prigoană.

Acesta a mărturisit că a acceptat cerinţele Adrianei şi că i-a dat bunurile pe care le-a cerut. "Negocierile au durat din 22 februarie până în 28. Au fost foarte dure. În fiecare zi, ea cerea cu totul altceva. Am acte notariale care demonstrează acest lucru. Eu i-am dat tot ce mi-a cerut ea, am dovezi că ea a semnat de predare- primire", a declarat Silviu.

Omul de afaceri a povestit că interesul Adrianei pentru banii lui era principalul motiv de scandal în familia lor. "Ea tot ce a făcut, a făcut încercând să îmi forţeze mâna, ştiind că o iubesc, să pun averea pe numele ei. Ultimul scandal a pornit de la faptul că pe ea a deranjat-o foarte tare că nu am trecut acţiunile copiilor mei cei mici, Maximus şi Eduard, pe numele ei", a spus acesta.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
iulia albu
FotoJet (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
Cozi kilometrice la granița dintre Rusia și Georgia. Foto Maxar Technologies
meteo toamna foto pixabay
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg