SOC! Facea sex cu schelete

Ultima actualizare:

    Femeia riscă doi ani  de puşcărie pentru  profanare de cadavre(Fotografii: reuters/AFP)
Femeia riscă doi ani de puşcărie pentru profanare de cadavre(Fotografii: reuters/AFP)

Incredibil! O femeie de 37 de ani din Göteborg, Suedia, a fost arestată după ce a fost depistată că făcea sex cu un schelet uman. El colecţiona oseminte şi le folosea ca jucării sexuale.

"Doresc un bărbat, fie că e mort sau viu. Vreau să găsesc fericirea sexuală alături de el şi sunt gata să-mi accept pedeapsa", dezvăluise femeia pe Internet cu câţiva ani în urmă.

Aşa a ajuns să strângă în apartamentul său şase cranii de om, o coloană vertebrală şi multe alte oase umane. Cu multă răbdare, ea a reconstituit un schelet întreg pe care îl socotea bărbatul său.

Avea o colecţie bogată de oseminte umane

simeon stalpnicul png

Punea ursuleţul de pluş să-i ţină companie craniului

simeon stalpnicul png

 Dormea cu craniul lângă ea

simeon stalpnicul png

Pe două CD-uri, anchetatorii au descoperit fotografii în care se vede cum lingea craniul şi îl săruta cu foc. Lua în pat oscioare din scheletul pe care îl păstra pe podea în dormitor şi "se iubea" cu acestea, după cum descrie chiar ea, într-un document intitulat "Necrofilia mea".

Avea unelte pentru dezgroparea morţilor din cimitir, un cod să intre la morgă şi cumpăra oase de pe Internet. Pasiunea macabră a femeii fost descoperită din întâmplare, după ce s-a auzit un zgomot care semăna cu o împuşcătură în apartamentul său. Nişte copii cărora le spusese că avea schelete în casă au alertat poliţia.

Scheletul reconstituit era păstrat în dormitor

simeon stalpnicul png

Când era cald afară, îl “caza” în congelator

simeon stalpnicul png

Agenţii au dat buzna peste ea şi au descoperit şocaţi colecţia de oseminte şi craniile pe care le ţinea la frigider. Femeia, care nu are serviciu, le-a spus că le adunase din pasiune pentru arheologie. Ea riscă cel mult doi ani de puşcărie pentru profanare de cadavre.

image
image
image
image
image
image
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
ching shih captură video jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
Donna Urquhart instagram jpg
 ciclon polar romania meteo
image
actualitate.net
image
actualitate.net