Spanioli păcăliţi cu locuri de muncă în România

Anunţul din Murcia oferea un loc de muncă bine plătit în construcţii, aşa că Fran a strâns alături de prietena lui, Patricia, cei 250 de euro ceruţi pentru cheltuielile notariale pentru contract, alţi 64 de euro pentru asigurare medicală şi 80 pentru biletul de autobuz. Deşi ar fi trebuit să plece în 15 august, plecarea s-a amânat pentru 13 septembrie, când cei doi, împreună cu alţi spanioli, s-au trezit în stradă la Bucureşti - în ninsoare, scrie publicaţia citată, (deşi nu a nins atunci în capitală), fără un loc de muncă şi conştienţi acum că fuseseră păcăliţi, informează Agerpres.

Aşa numitul reprezentant al companiei care le promisese un loc de muncă ce i-a însoţit de-a lungul drumului parcă a fost înghiţit de pământ când a observat gălăgia făcută de spaniolii nemulţumiţi în faţa presei. La Bucureşti nu îi aştepta nimeni, nici apartamentul ori locul de muncă promise, şi din cauză că plătiseră şi semnaseră un contract în limba română, cu toate că niciunul dintre ei nu o vorbea. Mai mult, Consulatul spaniol nu le-a putut oferi decât "ajutor psihologic şi informare", mai consemnează publicaţia citată.

Dintre cei plecaţi să cucerească El Dorado în România, Fran s-a simţit norocos, mai scrie 20 Minutos, pentru că el a mai avut 80 de euro pentru biletul de întoarcere în Spania, el ajungând în sfârşit acasă, înapoi în Murcia.

Află pe adevarul.es mai multe despre ţeapa pe care şi-au luat-o spaniolii în România.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin