Specialiştii, despre câştigătorul de la «Românii au talent»: «Ceea ce a făcut Bruno este o mare realizare!»

Bruno Icobeţ are o relaţie deosebită cu câinii lui, pe care îi tratează ca pe copiii lui. Ori de câte ori vorbeşte despre ei, chiar aşa îi şi numeşte, "copiii mei" şi subliniază faptul că această sintagmă este folosită în sensul ei cel mai propriu, patrupezii fiind parte din familia lui.

Acest lucru se poate vedea cu ochiul liber şi a fost observat şi de dresorul Călin Petre, care a apreciat foarte tare numărul lui Icobeţ.

„Este un număr făcut cu pasiune. Câinii sunt lucraţi fără corecţie fizică, adică nu s-a folosit nici un fel de zgardă sau lesă. Sunt folosite nişte metode moderne care presupun recompensarea câinelui cu o legătură deosebită între câine şi stăpân. Se vede că este pusă multă pasiune. Tot showul a fost făcut din plăcere. Au fost unele mici desincronizări, însă câinii au făcut faţă foarte bine", a declarat acesta pentru Click!

Dresorul a apreciat prestaţia lui Bruno din finală, cu atât mai mult cu cât căţeaua J era în călduri, dresajul în această perioadă fiind extrem de complicat.

„Instinctul de împrechere estompează toate celelalte instincte ale masculilor. Este mult mai greu de controlat un câine care simte o căţea în călduri. Marea realizare a lui Bruno a fost că a reuşit să facă câinii să treacă peste aceste instincte animalice. A reuşit acest lucru datorită legăturii dintre el şi animale. Din dragostea pentru stăpân, câinii au trecut peste instinct. Este extraordinar ce s-a întâmplat acolo", a explicat acesta.

Ca de la dresor la dresor, Călin Petre a ţinut să îi transmită un mesaj câştigătorului de la "Românii au Talent", prin intermediul ziarului Click!

„Felicitări sincere lui Bruno Icobeţ pentru că a arătat oamenilor ce înseamnă dresajul făcut cu pasiune şi pentru că a creat un adevărat show. Este minunat ceea ce a făcut pe scena de la Românii au Talent!"

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
edi iordanescu selectioner jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg