Stai cu capra şi cu porcul în casă şi câştigi un apartament

Ultima actualizare:

Buzdugan şi Morar au lansat provocarea anului. "Capra contra Soacra. Porcu' contra Socru" dă ocazia unui cuplu tânăr să câştige un apartament de două camere, în valoare de 65.000 de euro.

Concursul se desfăşoară între 21 martie şi 11 aprilie, iar ce se va întâmpla în această perioadă se poate rezuma în două cuvinte: Meciul Anului.

Te poţi înscrie la aroganţă pe www.radiozu.ro. Doar două familii vor merge mai departe şi se vor lupta pentru premiul cel mare. Timp de o săptămână, o familie scapă de soacră şi adoptă o capră, iar cealaltă familie scapă de socru şi primeşte în casă un porc. 

În timp ce animalele vor dormi în paturile lor, socrii se vor bucura fiecare de câte o vacanţă. Unul la nămol, şi celălalt la bustul gol. Mai exact, la Eforie şi Palma de Mallorca. Şi pentru ca lucrurile să fie şi mai amuzante, socrul şi soacra vor trage la sorţi locul în care vor petrece vacanţa. 

Tinerii rămaşi acasă cu porcul şi capra vor avea de dus la capăt misiuni zilnice, pentru ca animalele să nu se plictisească. Începând cu 1 aprilie, aventurile familiilor cu porcul şi capra vor putea fi urmărite în direct pe www.radiozu.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net