Tatăl copilului aflat în moarte cerebrală nu vrea să-l deconecteze de la aparate

simeon stalpnicul png

Sebastian Bunica a ajuns sâmbătă seara în ţară şi a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Părinţii copilului au apelat la serviciu de ambulanţă privat şi de această dată tot pe cheltuiala lor. Sebastiana a fost operat la începutul lunii iunie la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Micuţul a fost diagnosticat de un medic ecografist craiovean cu chist hidatic. Doctorul Iona Bâscă din Bucureşti, însă a pus un alt diagnostic şi l-a operat pe micuţ de o tumoră localizată la nivelul glandei suprarenale stâng.

Chiar în timpul intervenţiei chirurgicale , copilul a avut o hemoragie puternică şi a intrat în comă profundă. I-a fost atinsă vena cavă inferioară, cea care pompează sângele la inimă.

„Noi vom face totul pentru copilul nostru. Eu nu voi semna niciodată moartea băiatului meu. Nu, în nici un caz. Îl vom ţine conectat la aparate atât cât va vrea Dumnezeu", a spus tatăl copilului pentru Adevărul de Seară Craiova.

Sebi este în moarte cerebrală de câteva zile

Părinţii copilului au reuşit pe data de 14 iunie să îl transfere pe Sebi la o clinică privată din Viena. Acolo au aflat teribila veste: băiatul lor este în moarte cerebrală şi este ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor.

simeon stalpnicul png

„Stau lângă el, îl ţin de mână. Parcă doarme"

Părinţii copilului trăiesc un adevărat coşmar. Lorena Bunică, mama lui Sebi este în stare de şoc. „Stau lângă el, îl ţin de mână. Parcă doarme", a declarat femeia.

Părinţii vor să se facă dreptate

Tatăl copilului vrea să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. „Dacă nu se constată că a fost vorba de o eroare medicală, atunic nu mai am nimic de zis. În cazul în care ancheta va stabili altceva, atunci mă voi lupta şi cu morile de vânt.Vinovaţii trebuie să plătească", a mai declarat Marius Bunica.

Au fost luate primele măsuri

Comisia de anchetă de laSpitalul Grigore Alexandrescu din Capitală a decis suspendarea medicului Ioan Bâscă din funcţia de şef de secţie şi sancţionarea cu avertisment a anestezistului Cristian Tănase.

Pe aceeaşi temă:

Tatăl copilului în moarte clinică: „Nenorociţii! Nu ne-au spus că este în stare gravă!"

«L-au trimis la Viena, deşi era mort»

Mihai

a intrat pe mâna medicilor austrieci

Părinţii

copilului în comă: «Medicii sunt vinovaţi»

Un

copil de 9 ani în comă, după o operaţie la Spitalul Grigore Alexandrescu

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
front 2 (captura video) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Alina jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg