Tatăl Danei Marijuana, în scandal cu ginerele! Uite cum s-au călcat în picioare!

Ultima actualizare:

«Ea să nu facă copilul! Nu are casă, nu are maşină, nu au nimica. Sebastian doar bea şi mănâncă şi se îmbată. Nu vreau să îl las pe ăsta acasă pentru că e ciorditor. El nu merită să fie aproape de mine şi de familia mea. El nu e în stare să ţină o familie sau să fie salariat. El nu poate să facă o femeie să se simtă fericită. Dana mi-a spus că nu mai poate să stea alături de el din cauză că el consumă tot. Dana nu mai are nimic. Mai avea câţiva bani în bancă şi nu mai are nimic», a spus Ion Coteanu la Acces Direct.  

«Eu am haine foarte multe. El are doar datorii! Eu am intrat doar de două ori în jegul de casă pe care îl are», a replicat Sebastian.

«Eu am grijă singură de mine. Momentan nu am mai fost lăsată să lucrez. Trebuie să mă pensionez. Îmi aştept pensia, la 33 de ani. Suntem pe linia de plutire. Eu ma coordonez si imi indeplinesc singura dorintele. Vorbeam tot timpul urat cu el si el cu mine la fel. Atunci m-am decis sa plec. M-am dus la tata si la fel. E o energie negativa, dar trebuie sa luptam», a spus Dana Marijuana.

Se pare că atitudinea Danei nu i-a înmuiat pe cei doi. Aşa că atacurile au continuat iar Ion Coteanu a împroşcat cu noroi în Sebastian: «Până şi taică-său e puşcăriaş»

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net