Apple a f─âcut publice 10 trucuri ┼či sfaturi utile pentru utilizatorii iPhone

23 decembrie 2021

Apple a f─âcut public, joi, 22 decembrie, un nou videoclip pe YouTube care exemplific─â 10 sfaturi ┼či trucuri utile pentru utilizatorii de iPhone. Cu siguran╚Ť─â nu le ╚Ötiai pe multe dintre ele!

image
Compania Apple le-a ar─âtat utilizatorilor iPhone trucuri utile Foto: Pixabay

Celebra companie americană Apple le-a arătat utilizatorilor iPhone trucuri utile pentru o navigare mai ușoară pe telefon.

Iată trucurile și sfaturile utile publicate de Apple pentru utilizatorii de iphone:

1. ├Än cazul ├«n are ai introdus din gre┼čeal─â o cifr─â gre┼čit─â ├«n aplica┼úia Calculator, po┼úi glisa la st├ónga sau la dreapta ├«n partea de sus a ecranului pentru a ┼čterge cifra.

2. ├Äncep├ónd cu iOS 15, po┼úi fixa (pin) con┼úinut, spre exemplu link-uri web, ├«ntr-o conversa┼úie ├«n Messages, ap─âs├ónd lung elementul pe care dore┼čti s─â ├«l fixezi ┼či select├ónd comanda Fixeaz─â. 3. Pentru a grupa widget-uri de pe ecranul de pornire, apas─â lung un spa┼úiu gol de pe ecranul  ┼či apoi trage un widget (de aceea┼či dimensiune) peste altul.

4. Pentru a selecta mai multe fotografii ┼či a le ad─âuga la alte aplica┼úii, este nevoie s─â ape╚Öi lung o fotografie p├ón─â c├ónd prime┼čti feedback haptic, trage fotografia ├«n alt─â parte a ecranului f─âr─â s─â-i dai drumul. Apoi, selecteaz─â fotografii suplimentare cu un alt deget pentru a a le grupa, treci ├«n alt─â aplica┼úie ├«n timp ce le ┼úii ├«nc─â grupate ┼či apoi ridic─â degetul pentru a le elibera.

5. Pentru a crea o prescurtare, cum ar fi ÔÇ×omwÔÇŁ pentru ÔÇ×on my wayÔÇŁ (pe drum), este nevoie s─â deschizi Set─âri ┼či atinge General > Tastatur─â > ├Änlocuire text. Acolo pui o propozi┼úie / expresie ┼či prescurtarea ei apoi dai Salveaz─â.

6. ╚śtia╚Ťi c─â pute╚Ťi deschide aplica╚Ťia Camer─â  f─âr─â a debloca iPhone-ul? Pute╚Ťi face acest lucru dac─â glisa╚Ťi spre partea st├óng─â, pe ecranul blocat al telefonului. 

Citește mai departe pe adevarul.ro celelalte sfaturi utile date de Apple pentru utilizatorii de iPhone!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg