Cât te costă 1.000.000 de vizualizări pe YouTube

image
Cât te costă 1.000.000 de vizualizări pe YouTube

Tot mai multe companii sunt interesate de dezvoltarea de strategii YoutubeAds și video content, arată concluziile agenției românești de marketing online Canopy, în urma celei de-a patra ediții a evenimentului Digital Bloom, organizat alături de Google.

În cadrul acestuia, peste 40 de participanți au discutat cele mai interesante concepte de marketing online ale momentului pe platforma Dinner in the Sky, aflată la 50 de metri deasupra pământului.

Cum prezența publicului din România în platforma Youtube crește de la an la an, interesant de știut este că poți atinge 1.000.000 de vizionări ale anunțului tău cu un buget aproximativ de 4.500 de euro în platforma Youtube, arată datele oferite de Canopy.

image

„Anul acesta, la Digital Bloom ne-am dorit să oferim o experiență cu adevărat altfel invitaților noștri, priveliștea deasupra Bucureștiului fiind una spectaculoasă! A fost un eveniment inedit și pot să spun că, după un sfert de oră de discuții despre campanii de marketing online, YouTube Ads, Google Display Ads și Google Search Ads nici nu am mai realizat că suntem la o distanță atât de mare de pământ. Din feedback-ul pe care l-am primit, participanții au plecat cu idei concrete de pus în practică și, în ciuda faptului că au fost prezenți doar oameni de performance marketing, toți am ajuns la concluzia că emoțiile sunt mai importante decât cifrele”, a declarat Eugen Predescu, CEO Canopy.

De altfel, online marketing-ul nu se mai rezumă doar la click-uri, costuri per click, conversii sau cost per conversie, ci provocarea pentru companii este aceea de a fi memorabile, astfel încât oamenii să povestească despre inițiativele lor cu fiecare ocazie de pe care o au. Însă, intuitiv, multe business-uri își doresc în activitățile lor online rezultate imediate, iar faptul că totul este măsurabil crește riscul de a nu se vedea mai departe de click-uri&co.

Ediția a patra Digital Bloom a atras numeroase branduri, precum Sephora, IBM, Glovo, Samsung, Stanleybet, LeasePlan sau PiatraOnline. În perspectivă, pe lângă seria deja tradiționalul Digital Bloom, Canopy desfășoară o serie de evenimente, dedicate clienților și partenererilor, sub numele de Digital Forest. Conceptul a prins contur pornind de la faptul că marketing-ul online este precum un ecosistem, fiecare domeniu fiind în continuă schimbare și având multiple ramificații.

vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
cub visarion alexa png
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Charles si regina Elisabeta a II-a
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Camera Deputatilor vot FOTO Inquam Photos
O aplicatie pe telefonul mobil ajuta la evaluarea starii de sanatate a copilului FOTO Faceb Spitalul Virtual pentru copii jpg
image
image
image
image
asteroid jpeg
21 Josephine cu Constantin Tanase IMG 6696 jpg jpeg
iphone sursa FOTO Pixabay
mănăstire San Estevo Ourense sursa youtube jpg
Cappadocia
cub visarion alexa png