Funcția Facebook care te va speria, dar pe care ți-o vei dori

image

O nouă versiune de Facebook Messenger introduce o funcție de recunoaștere facială, momentan sub formă de test, care s-ar putea să vă sperie un pic.

Photo Magic este numele unui nou algoritm de recunoaștere facială care face minuni când vine vorba de partajarea mai eficientă a fotografiilor prin Facebook Messenger. Practic, pornind de la scanarea tuturor fețelor persoanelor din fotografiile voastre din fluxul foto de pe mobil, vă sunt făcute recomandări pentru trimiterea acelor imagini către oamenii din ele.

Dintr-un punct de vedere, ideea este una foarte utilă, deși s-ar putea ca la prima vedere să vă sperie un pic. În orice caz, nimic nu se întâmplă fără acordul vostru, nici scanarea tuturor fotografiilor de pe mobil și nici partea de expediere a rezultatelor la scanare. Dacă aceasta vi se pare însă o funcție interesantă și faceți multe poze cu prietenii, este bine de știut că de acum înainte va fi mult mai simplu să împărtășiți un selfie de group cu toți cei care au participat în fața camerei. Pentru a duce experiența la un alt nivel, Facebook Messenger știe și să creeze un grup cu acele persoane, pentru a vă fi mai ușor să inițiați un dialog și să partajați cu ele mai multe imagini, nu doar una.

Află când va ajunge la tine noua funcționalitate

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
batrana talharita Vaslui FOTO Vremea Noua jpg
avion american F-16 foto us air force
image
image
image
image
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg
Regele Charles cu ochii in lacrimi la funeraliile reginei Elisabeta  Foto Gettyimages jpg
FotoJet jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo