Funcția Facebook care te va speria, dar pe care ți-o vei dori

Ultima actualizare:

O nouă versiune de Facebook Messenger introduce o funcție de recunoaștere facială, momentan sub formă de test, care s-ar putea să vă sperie un pic.

Photo Magic este numele unui nou algoritm de recunoaștere facială care face minuni când vine vorba de partajarea mai eficientă a fotografiilor prin Facebook Messenger. Practic, pornind de la scanarea tuturor fețelor persoanelor din fotografiile voastre din fluxul foto de pe mobil, vă sunt făcute recomandări pentru trimiterea acelor imagini către oamenii din ele.

Dintr-un punct de vedere, ideea este una foarte utilă, deși s-ar putea ca la prima vedere să vă sperie un pic. În orice caz, nimic nu se întâmplă fără acordul vostru, nici scanarea tuturor fotografiilor de pe mobil și nici partea de expediere a rezultatelor la scanare. Dacă aceasta vi se pare însă o funcție interesantă și faceți multe poze cu prietenii, este bine de știut că de acum înainte va fi mult mai simplu să împărtășiți un selfie de group cu toți cei care au participat în fața camerei. Pentru a duce experiența la un alt nivel, Facebook Messenger știe și să creeze un grup cu acele persoane, pentru a vă fi mai ușor să inițiați un dialog și să partajați cu ele mai multe imagini, nu doar una.

Află când va ajunge la tine noua funcționalitate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net