Teo Trandafir şi soţul ei, răsfăţ cu melci şi sărmăluţe în foi de dud
Ultima actualizare:
De când s-a măritat, Teo Trandafir nu prea mai ţine la siluetă şi recunoaşte că e o gurmandă.
La nunta ei a avut un meniu format din preparate româneşti, însă nu se dă în lături nici de la alte delicatese culinare. Joi seară, vedeta din trustul PRO a apărut, în premieră, de mână cu soţul ei, Constantin Iosef, la un eveniment monden. Inaugurarea celui mai chic restaurant, „Morgan La Dud", a găzduit o demonstraţie a celui mai talentat chef, Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei juraţi ai emisiunii „Master Chef".
Acesta a tratat-o pe buna sa prietenă cu bunătăţi, precum melci bourguignonne, sărmăluţe în foi de dud, foie gras în coniac şi scorţişoară ori sepie în suc de pepene roşu.