Trei surori au ars de vii, îmbrăţişate

Ultima actualizare:

Pe aceaşi temă

Şi-au ars iubitele cu acid pe faţă, din gelozie - VIDEO

Aici au ars  116 copii  într-o biserică

Părinţii celor trei copilaşi găsesc cu greu motive să mai respire. Felicia şi Marin Brânzilă trăiesc într-o sărăcie lucie şi au pierdut peste noapte atât copiii pe care îi iubeau ca pe ochii din cap, cât şi modesta casă din chirpici, care a ajuns scrum după incendiul devastator.

Acum, singura avere care le-a rămas sunt celelalte două fetiţe în viaţă: Narcisa, care are 7 anişori şi Elena, cu trei ani mai mare. Nenorocirea s-a abătut asupra familiei joi seară, când mama a plecat împreună cu sora cea mare la muncile câmpului.

Soţul era la stâna unde lucra ca cioban. Acasă au rămas fetiţele cele mici care aveau 1 an, 3 ani şi 5 ani, împreună cu Narcisa, care primise sarcină să aibă grijă de ele.

„M-am întâlnit pe drum cu fata. Plângea şi mi-a spus să vin repede că arde casa. Cred că de frica mea mi-a spus că nişte mascaţi au intrat şi au dat foc. Când am ajuns, casa ardea în flăcări", îşi aminteşte acele clipe de coşmar Felicia Brânzilă (34 ani), mama fetiţelor.

Echipele de salvare au găsit cadavrele celor trei fetiţe carbonizate pe un pat din bucătărie. De frică, micuţele s-au înghesuit una în alta şi au murit îmbrăţişate.

N-a mai rămas absolut nimic, doar nişte ghemotoace negre de carne arsă pe care criminaliştii le-au fotografiat şi le-au pus apoi în saci din plastic pentru expertiza medico-legală. Traumatizată de tragedie, mama fetelor s-a tăvălit pe jos de durere. Femeia chiar a leşinat de câteva ori şi a fost resuscitată de medicii de la Ambulanţă.

Micuţele au fost, ieri după-amiază, înmormântate. Medicii legişti au reuşit cu greu să-şi dea seama cui aparţin cadavrele, pentru că trupurile copilelor erau prea arse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net