Un român, paralizat de bătaia primită de la doi spanioli

Ultima actualizare:

Tribunalul din Cordoba a început ieri procesul în care sunt judecaţi doi spanioli care au jefuit şi aproape omorât în bătaie un tânăr român, informează Europa Press.

Faptele s-au petrecut în 30 martie 2008, când victima, Tudor Listrăuşescu (30 de ani), a foost agresată la ieşirea dintr-un bar din oraşul Rute (Provincia Cordoba).

Românul, aflat în stare de ebrietate, a fost observat de agresori când, la plecare, a plătit consumaţia cu o bancnotă de 50 de euro. Numitul C.J.B., unul dintre agresori, se afla în acelaşi bar cu doi tineri minori.

Aceştia l-au urmat pe român afară din bar şi au început să-l lovească, trântindu-l de mai multe ori la pâmânt cu lovituri de pumni şi picioare. Cei trei i-au furat apoi portofelul cu bani şi s-au făcut nevăzuţi.

După câteva minute, însă, agresorii s-au întors, convinşi că românul mai avea şi alţi bani asupra sa. Au început din nou seria de lovituri, în timp ce bărbatul era întins la pământ.

Nemaigăsind nimic, cei trei s-au reîntors în pub. Aici, s-au întâlnit cu alţi cinci minori, cărora le-au povestit că "afară e un român, mort de beat, plin de bani". S-au întors a treia oară, pentru a-l lovi şi buzunări pe Listrăuşescu.

Acesta, plin de sânge şi abia mişcându-se, ridica mâna încontinuu pentru a cere îndurare şi ajutor de la agresori. În tot acest timp, unul din minori sărea pe trupul rănit al bărbatului.

Vezi pe adevarul.es ce riscă acum agresorii românului rămas paralizat după bătăile încasate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
mancare de tip fast food jpg
atena pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net