VIDEO EXCLUSIV Pelinel şi-a «umflat » sânii şi buzele pentru Boureanu!

Ultima actualizare:

    Acum- Valentina Pelinel  are buze voluptuoase  şi sâni considerabil  mai mari
Acum- Valentina Pelinel are buze voluptuoase şi sâni considerabil mai mari

Divorţul de Cristian Boureanu (41 de ani) o readuce pe Valentina Pelinel (33 de ani) pe podiumul de modă. Click! a aflat că vedeta vrea să câştige bani în SUA ca model, după o pauză de 7 ani, timp în care a avut doar colaborări pentru diverse reclame. Corpul ei însă nu mai e atât de proaspăt şi de natural!

Pozele de acum cu Valentina Pelinel nu au nici o legătură cu înfăţişarea blondei de la începutul carierei, în anul 1996. Pe atunci o anonimă, Pelinel era o adolescentă subţirică, fără sâni sau buze proeminente, cum o ştim astăzi. Frumuseţea ei naturală a ajutat-o să facă bani pe podiumul de modă din străinătate, însă atunci când a prins gustul prezentărilor de lenjerie intimă, pe care le avea mai ales în America de Sud, Valentina a trebuit să treacă pe la medicul estetician.

simeon stalpnicul png

Aşa s-a ales cu o superbă pereche de silicoane, dar şi cu buze mai voluptuoase, mărite cu acid hialuronic. Frumoasa blondă nu a vorbit niciodată despre aceste intervenţii, însă fotografiile cu ea la 21 de ani, comparate cu cele de azi, demonstrează o schimbare evidentă. Iată că tocmai aceste "dotări" ar putea să o încurce acum, când blonda şi-a propus să revină în lumea modei ca să se întreţină singură.

Se ştie că designerii celebri caută fete filiforme, naturale, însă românca noastră ar putea face bani din pictoriale şi campanii publicitare. De aceeaşi părere este şi Liviu Ionescu, directorul agenţiei MRA, cel care a livrat cele mai multe românce pe podiumurile de top.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

"Există designeri foarte pretenţioşi, care doresc manechine cu dimensiuni corporale extreme: maximum 89 cm la şolduri şi 87 cm la nivelul bustului. Pe de altă parte, au început să revină în prim-plan şi fotomodelele cu dimensiuni generoase, cu o frumuseţe clasică, gen Claudia Schiffer. În cazul Valentinei Pelinel, ea ar putea face mai puţin podium şi mai mult campanii publicitare. Cu siguranţă, nu va avea de lucru zilnic. Contează şi cu ce agenţie va lucra", a declarat, pentru Click!, Liviu Ionescu.

Există însă şi creatori de modă care apreciază calităţile Valentinei şi la 33 de ani. "Eu aş lua-o oricând în prezentările mele, pentru că e frumoasă şi arată bine la vârsta ei", ne-a spus designerul Liza Panait.

Şi-a început cariera la 15 ani

Valentina Pelinel (33 de ani) şi-a început cariera de model la 15 ani, după ce a câştigat "Top Model România 1996". A ajuns în New York un an mai târziu, la un concurs de frumuseţe pe care l-a şi câştigat.

Când defila pe podiumurile internaţionale, blonda avea dimensiunile 86-61-91, însă acum, după operaţia de mărire de sâni, nu se mai încadrează în aceste standarde. S-a retras din prezentări în 2007, însă a mai păstrat legătura cu lumea modei, având numeroase reclame şi pictorial.

Au fost căsătoriți timp de șapte ani

Cristian Boureanu (41 de ani) şi Valentina Pelinel (33 de ani) s-au cunoscut în decembrie 2004 și s-au căsătorit în iunie 2007.

Au spus „Da!" în Grădina Botanică, din București, și și-au jurat iubire veșnică la Biserica Sf. Spiridon. După șapte ani de căsnicie, Cristian a depus, luni, actele de divorț, pe motiv că soția lui e plecată de acasă de trei luni. Despărțirea este de comun acord, dar se va tranșa la Judecătoria Sectorului 6.

VIDEO EXCLUSIV Boureanu, la sfat cu naşa după ce a depus divorţul

VIDEO EXCLUSIV Adevăratul motiv pentru care divorţează Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu

VIDEO «Ne despărţim după 3 luni de relaţie la distanţă»

Declaraţia oficială a Valentinei Pelinel, după ce Boureanu a anunţat divorţul dintre ei

Primele declaraţii ale lui Boureanu şi Pelinel, după ce au anunţat că divorţează

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net