VIDEO Radoi&Co, scandal din nou pe teren

Totul a pornit de la o intrare criminală a argentinianului Ever Banega, conducătorul de joc al Valenciei, care l-a călcat pe cap pe unul dintre apărătorii de la Al Hilal. Deşi intenţia a fost evidentă, arbitrul a ezitat să scoată cartonaşul roşu pedepsindu-l pe Banega doar cu un galben. Jucătorii de la Al Hilal au încercat să-şi facă singuri dreptate rezultând un meleu care a fost cu greu despărţit de arbitru.

Lovitura argentianului de la Valencia l-a scos din minţi şi pe Eric Gerets, antrenorul celor de la Al Hilal, care a intrat la rândul său pe teren.

Valencia a câştigat prin golurile marcate de Mathieu în minutul patru şi Soldado în primul minut al prelungirilor partidei.

Rădoi şi brazilianul Thiago Neves au fost singurii jucători de la Al Hilal remarcaţi în cronicile din presa spaniolă. "Echipa din Arabia Saudită a fost bine condusă de către brazialianul Neves şi fostul jucător de la Steaua Bucureşti, Rădoi", au scris cei de la Super Deporte.

Vezi rezumatul meciului şi intrarea criminală a lui Banega care a declanşat scandalul pe teren (la minutul 7 al filmului)

despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
masina cu lemne furate din padure jpeg
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png