VIDEO şi FOTO Document-şoc în cazul Sergiu Nicolaescu: un fiu nelegitim cere oprirea incinerării. Sora regizorului: «Nu există niciun fiu»

Ultima actualizare:

    Sergiu Nicolaescu
Sergiu Nicolaescu

Un fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu, domiciliat în Germania, a făcut solicitare scrisă la Judecătoria Sectorului 1 pentru a opri incinerarea prezumtivului său tată, potrivit Romania TV.

UPDATE 21.40. Vladimir Beliş, fost director al Institutului de Medicină Legală, susţine că nu este nevoie de suspendarea procedurii de incinerare sub motivul conservării unor probe pentru stabilirea paternităţii. "Există două căi pentru stabilirea paternităţii. Se pot folosi probele biologice pe care spitalul este obligat să le păstreze, având în vedere că Sergiu Nicolaescu a fost operat de mai multe ori, iar la această ultimă internare a ajuns la spital pentru o afecţiune şi a decedat din pricina altei afecţiuni. Cu siguranţă a fost făcută o necropsie pentru stabilirea cauzei morţii. O a doua cale pentru stabilirea paternităţii este folosirea probelor de la sora regizorului, care, din ce am înţeles, nu se va opune acestei proceduri", a declarat prof. Beliş pentru Antena 3.

UPDATE. Iolanda Nicolaescu, sora regretatului regizor, a spus că nu există o asemenea cerere depusă la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti. "Mi-a spus o prietenă care s-a interesat la Judecătorie. S-a căutat, nu s-a găsit nicio cerere depusă", a declarat ea pentru Antena 3.

Sora lui Sergiu Nicolaescu a adăugat şi că nu a auzit niciodată de Roxana Ghiaţă, femeia despre care se spune acum că i-ar fi dăruit un fiu regizorului în urmă cu peste 50 de ani. Ea a spus că este totuşi de acord cu testul ADN pentru a demonstra dacă există într-adevăr un fiu al regizorului.

Cererea nu a primit număr de înregistrare, de-aceea nu a fost stabilit un termen de judecată. Incinerarea este programată pentru ziua de sâmbătă, 5 decembrie, ora 12.00, la Crematoriul Vitan-Bârzeşti.

Pasaje din documentul depus la Judecatoria Sectorului 1 din Bucureşti:

„Sunt fiul nelegitim al defunctului Sergiu Nicolaescu, rezultat în urma concubinajului dintre mama mea şi acesta. Încă de la începutul vieţii am aflat de la mama mea că tatăl meu este un cunoscut regizor de film, astfel încât datorită înaintării în vârstă am început să fiu din ce în ce mai curios şi astfel am aflat de la mama mea că tatăl meu biologic este Sergiu Nicolaescu".

„Datorită poziţiei de persoană publică şi notorie pe care o avea acesta, mama mea nu a încercat niciodată să facă publică această informaţie întrucât suntem o familie onestă şi care nu am căutat să facem rău şi să apărem în presă pentru a stârni scandaluri mediatice".

„Odată cu moartea tatălui meu biologic am aflat de dorinţa soţiei supravieţuitoare de a proceda la incinerarea trupului neînsufleţit al acestuia. În acest context în care prin procedura incinerării ar fi pentru totdeauna ascuns un adevăr pe care numai eu şi familia mea îl ştim şi astfel s-ar stinge definitiv posibilitatea de a dovedi filitia mea directă faţă de defunctul Sergiu Nicolaescu".

Citeşte despre un caz asemănător:

Institutul Medico-Legal: Andreea Bârlea este fiica lui Adrian Păunescu, potrivit testului ADN

Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu ar avea peste 50 de ani, fiind rodul legăturii sale extraconjugale, în 1957, cu o anume Roxana Ghiaţă, care făcea parte din echipa sa de filmare.

Însuşi Sergiu Nicolaescu a pomenit de această relaţie într-un interviu din Revista Tango din 2010.

Sergiu Nicolaescu, nostalgic după copilul din flori. Povestea de dragoste dintre regizor şi Roxana, femeia pe care a „căutat-o peste tot"

Sergiu Nicolaescu mărturisea în 2010 că ar avea un copil nelegitim cu „o fată foarte frumoasă‟ pe nume Roxana, care a dispărut după ce s-a iubit cu marele regizor. În pofida diverselor relaţii, regizorul a rămas cu un mare regret: nu a avut copii.

simeon stalpnicul png

„Pentru mine n-a existat altceva în viaţă decât filmul. Am reuşit în film, n-am reuşit în viaţa personală‟, declara maestrul în anul 2002. Cu toate acestea, regizorul mărturisea în 2010 că ar avea un copil nelegitim.

Sergiu Nicolaescu spunea acum trei ani: "A fost la un moment dat o fată foarte frumoasa, Roxana o chema, proaspăt căsătorită. Mi-a făcut curte. Am trăit împreună o perioadă, evident, doar ca amanţi, şi apoi a dispărut. Am căutat-o peste tot.

Nimic. Am aflat ulterior că a plecat din ţară şi că a născut. Planul ei a fost să facă un copil cu mine (fără falsă modestie, atunci eram frumos) şi să îl crească cu soţul ei.

I-am respectat alegerea, într-un fel m-a flatat, dar m-a şi durut. Nu l-am căutat, însă, niciodată, n-am vrut să distrug viaţa nimănui. Iar acum e prea târziu, n-aş mai putea recupera nimic".

simeon stalpnicul png

Urmăriţi aici capturi detaliate din scrisoarea trimisă de fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu către Judecătoria Sectorului 1:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net