VIDEO ŞOC Cum arată Simona Traşcă după ce şi-a operat nasul şi sânii

Ultima actualizare:

    Simona Traşcă ( foto:Roberto Sălceanu)
Simona Traşcă ( foto:Roberto Sălceanu)

Baba suferă la frumuseţe, spune o vorbă din popor, iar Simona Traşcă (34 de ani) ştie cel mai bine pe pielea ei acest lucru. Blonda a fost "reparată" marţi de doctorul vedetelor, Kasem Abu Bakr, la spitalul Monza din Capitală.

Dacă până acum şi-a dorit să se opereze ca să se înfrumuseţeze, de data aceasta Simona Traşcă a ajuns la bisturiu de nevoie, având mari probleme de sănătate: se sufoca în somn şi avea dureri cumplite din cauza silicoanelor montate greşit.

simeon stalpnicul png

Doctorul Kasem Abu Bakr "i-a reparat" şi sânii, şi nasul, în baza unui contract de imagine, intervenţii care altfel ar fi costat-o pe Simona 9.000 de euro. Blonda a venit curajoasă la clinica medicală, operaţiile au durat aproximativ cinci ore, au decurs bine, însă a primit câteva interdicţii pe care trebuie să le respecte cu sfinţenie dacă vrea să se vindece complet: Simona nu are voie să facă sex timp de trei săptămâni şi nici să se urce la volan o perioadă.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

"Simona are acum implanturi de 575 de mililitri, pentru că şi-a dorit un bust generos. Sunt garantate pe viaţă şi nu va avea probleme cu ele. După consult s-a constatat că sânul stâng este mai ridicat. Avea cicatrici amplasate de cutia toracică, ceea ce făcea ca durerile să fie greu de suportat. Am intervenit cu laser, cu implanturi personalizate, pentru a egala sânii. Recuperarea va fi foarte rapidă", ne-a explicat doctorul Kasem.

Şi-a pus silicoane în 2004

simeon stalpnicul png

Simona Traşcă şi-a pus primele silicoane, de 250 ml, în 2004. După şapte ani, le-a schimbat cu unele de 350 ml. A urmat o operaţie de urgenţă din cauza unui strat de grăsime, care îi putea sparge implantul, iar la trei luni, Simonei i s-a sucit siliconul de la sânul stâng şi a trebuit să se opereze din nou.

simeon stalpnicul png

image
image
image
image
image
image
femeie musca politisti jpeg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg
gradina freepik jpg