Vlad Miriță investește într-o fermă bio: «Pe lista de priorităţi sunt acum două capre»


    Vlad Miriță: FOTO Facebook
Vlad Miriță: FOTO Facebook

Vlad Miriță şi-a schimbat, în ultimii ani, stilul de viaţă şi consumă doar produse bio, majoritatea provenite din gospodăria părinţilor lui de la Târgovişte. De aici i-a venit tenorului ideea de a-şi deschide un mic business care să furnizeze hrană sănătoasă pentru prietenii lui.

Cântăreţul vrea să dezvolte gospodăria părinţilor lui de la Târgovişte şi doreşte să cumpere două capre, aceste animale fiind recunoscute pentru laptele foarte sănătos pe care îl dau.

"În ultimul timp îmi vin multe idei. Le notez şi apoi le aprofundez. Sper că în anul care urmează, cu ajutorul lui Dumnezeu, să reuşesc să pun bazele unei ferme de mici dimensiuni, care să furnizeze hrană sănătoasă pentru familiile prietenilor mei. La Târgovişte există acum o mică gospodărie de care părinţii mei se ocupă, unde avem păsări de curte, o livadă cu meri, pruni, cireşi, peri, vişini, caişi, nectarini, aluni, nuci şi viţă-de-vie, un mic solar şi o grădină de legume şi de zarzavaturi. Pe lista de priorităţi sunt acum două capre, pentru că laptele şi produsele din lapte de capră sunt cele mai bune pentru consumul uman. Încă avem discuţii dacă le luăm sau nu, pentru că sunt cam zăpăcite şi ai mei spun că vor cam distruge pomii din livadă. Sper că vom găsi totuşi o soluţie", a mărturisit Vlad Miriţă pentru ziarul Ring.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
catalin florin olar jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
sfintii trei ierarhi 1 jpeg